Pointhøsten er firdoblet

Pointhøsten er firdoblet

Gamle stjerner og mange tilskuere

2. Påskedag er en travl fodbolddag i København, hvor programmet er tætpakket. Mange græsbaner er endnu ikke åbnet helt op, og derfor skal mange kampe spilles på de kunstgræsbaner, som er tilgængelige. Vi spiller dog vores hjemmekampe på Kunst i Sundby Idrætspark i forvejen, og derfor er det ikke anderledes for os.

Anderledes var det, at der var en kamp lige op til vores som havde mange tidligere topspillere i aktion. FC Græsrødderne tog hul på deres forår og der var mødt mange hundrede mennesker op for at se på blandt andre Carsten Fredgaard, Poul Hübertz & Mads Laudrup. En rigtig fin opvarmningskamp for Bk. Olympia.

Comeback og nye ansigter

I forhold til kampen mod Sydsiden IF havde Allan Morell lavet lidt om og det bød blandt andet på et comeback til Nick Lauritzen. Startopstillingen var således:

Frederik Moltrup

Casper AndersenMathias MorellKristian BentzenNick Lauritzen

Sigurd Jørgensen (A) – Alexander Laursen

Markus HornbakMarkus AlsNicklas Johansen

Hakim Akhboubouch

På bænken havde vi Jes Hansen, Miguel Dybdahl & Rasmus Mathiesen.

Lodtrækningen resulterede i, at vi i første halvleg havde meget stærk medvind. Denne faktor skulle lige kalibreres ind før vi fik styr på spillet. Olympia tog teten til at starte med.

At jagte er bedre end at kontrollere

Olympia jagtede føringen, hvilket lykkedes i det 17. minut, hvor Hakim blev spillet fri og gjorde det til 1-0. Derefter trak vi os en anelse tilbage og overlod spillet til SSB, som jagtede en udligning. Denne fik de i det. 21. minut, hvorefter det atter stod lige.

Olympia ville dog fra kampen med mere end ét point og havde efter udligningen meget af spillet i jagten på en ny føring.

Forløsning i Sundby

Forløsningen kom i det 71. minut, da Kristian Bentzen efter lidt klumpspil bragte Olympia foran med 2-1. Efter denne føring havde SSB 20 minutter til at jagte endnu en udligning. Det nærmeste de kom var nogle langskud, som gik langt forbi målet. Olympia skulle forsvare føringen og de sidste 15 minutter blev derfor mere effektive end kønne.

“Hvem var det, der vandt i dag?”

Slutfløjtet var på mange måder en forløsning, da det resulterede i en 2-1 sejr til Olympia.

Sejren var på mange måder tiltrængt – udover at 3 point lunede til tabellen (og firdoblede den hidtige pointhøst), så var det også første officielle sejr til førsteholdet siden 19. oktober 2014. Dengang slog vi de senere oprykkere Sunred Beach med samme cifre som i dagens kamp. På mange måder en magisk mandag i marts.

Kampens spiller blev Sigurd Jørgensen

Bk. Olympia 1921 – SSB 2-1
17.: 1-0 Hakim Akhboubouch (Ass.: Sigurd Jørgensen)
21.: 1-1 SSB
71.: 2-1 Kristian Bentzen (Ass.: Nicklas Johansen)

Se den opdaterede tabel (hvor alle AIK Frederiksholms kampe er taget ud af ligningen) her.