2. holdet på tavlen i første kamp

Klubhuset anno 2016

2. holdet på tavlen i første kamp

Holdet var en blanding af nye og gamle Olympianere og det var også tydeligt de første 30 minutter. Vinden var kold og hård fra den ene side og når banen samtidig er en let knoldet græsbane var spillet ikke kønt i starten.

Holdopstillingen så således ud fra start:

Philip Als

Høgne – Nick – Nichlas – Borup

Marcus – Muhammed

David – Miguel – Imad

Stephan

På bænken startede Jakob H og Bentzen

11:45 og en god dommer fløjter kampen i gang. Olympia forsøger at holde taktikken, men vi har virkelig svært ved at få bold omgangen i gang, flere gange prøver vi den svære løsning i stedet for den simple. Og til tider rammer sætningen ”det hænger ikke sammen” mine læber. 30 minutter og vi har til tider optakt til farlige angreb, men det er hjemmeholdet, der kommer foran først. En fejl giver modstanderen en omstilling og deres bedste mand nr. 10 tager bolden og sparker den fint i mål. Som træner må man jo gøre noget, når nu det ikke kører.

Dobbelt udskiftning og lidt omrokeringer på et par pladser giver mere boldbesiddelse og flere farlige angreb, men vi må gå til pause nede 1-0.

Pause

Vi rettede taktikken til i halvlegen og var opsatte på at give 100% i anden halvleg.

Kampen fløjtes i gang og vi presser fremad og det giver pote, vi sider fint på deres opspil og kommer frem til et par store chancer men formår ikke at putte den i kassen.

Efter godt 10 minutter får vi endelig hul på scoringen, Muhammed sender en bold i dybden som Marcus flot løber op. Da deres målmand kommer stormende frem kan den unge Als sparke bolden forbi ham og ind i rusen. 1-1.

Vi går efter sejren og spiller til tider meget direkte, dog må vi også erkende at vores modstander har samme ide og det bølger frem og tilbage.

Efter en clearing ryger bolden ud til en modstander, som tæmmer bolden og følt ligger den i det lange hjørne, 2-1 med ca. 15 minutter igen.

Vi trykker på og justeret lidt igen og efter et milimeter præcist indparket frispark kommer Benny (Bentzen) først på bolden og udligner, 2-2.

Selv om vi forsøger at fremtvinge det vindene mål ender kampen fortjent uavgjort. En kamp der er meget lige og vi siger som Olympianere ALTID før tak for kampen og bevæger os, mod omklædningen med løftet pande.

Kampens spiller blev Muhammed med 11 stemmer.

FB – Olympia 2-2
1-0 FB
1-1 Marcus Als (ass.: Muhammed)
2-1 FB
2-2 Kristian Bentzen (ass.: Jakob Hansen)

One Comment

  1. Jakob Hansen says:

    Jeg kan forstå at det var Stephan der havde assist på kassen til 2-2. Mindre misforståelse, men den er noteret