Flot sejr til 2. holdet

Flot sejr til 2. holdet

Ovenpå førsteholdets kamp i går, skulle klubbens 2. hold i aktion i dag. Dagens modstander var Bk. Skjold, som inden kampen lå på en oprykningsplads. Til dagens kamp var undertegnede vikarierende træner, og var taget afsted med tro om, at vi var 14 spillere. Da jeg nåede frem, var der tikket 3 afbud ind, mens en fjerde spiller havde sovet over sig.

Det betød, at jeg helt uventet måtte låne støvler og skinner af Bentzen og agere angriber. Derudover strålede Olympias bagerste af rutine, da formand Henning Bloch stod på mål, mens Torben Theo Hansen var at finde i midterforsvaret. To Super-Veteraner og læg gerne tryk på ordet Super! Ikke med henblik på deres alder, men på al den rutine og overblik, som de bidrog med.

11 spillere (deriblandt undertegnede) stillede op til start og havde lovet hinanden, at vi ville gøre alt hvad vi kunne og få det bedste ud af lørdagen. Det fik vi også.

For i midten af første halvleg opsnapper Stephan en bold fra forsvarsspiller. Imad er med og efter lidt fumleri, kommer Imad fri og kan sparke bolden ind i et tomt mål til 0-1. Den føring holdt hele vejen til halvleg, hvor vi stadig kun var 11 spillere. I pausen var aftalen, at vi fortsat skulle stå stærkt defensivt og satse på omstillingerne.

Vores 12. mand dukkede op lidt inde i anden halvleg samtidig med, at vi modtog et gult kort. Vi spillede i undertal, mens der blev klædt om ude fra sidelinjen. Skjold fik dog også et gult kort, mens vi var i undertal, og vi kunne derfor spille 10 mod 10 i et stykke tid og lige have et par minutter i overtal. Desuden fik jeg mulighed for at skifte mig selv ud.

Dette viste sig at være en rigtig god beslutning. Skjold satsede mere og mere, hvilket gav masser af plads i omstillingerne. Dette udnyttede Stephan og kom helt fri alene med målmanden. Han rundede målmanden og sparkede bolden ind til en 0-2 føring.

Det fik Skjold til at satse mere, men Olympia stod stadig stærkt baglæns. Dommeren ville dog give Skjold en ekstra mulighed for at komme ind i kampen, da han dømte straffespark og samtidig præsenterede Theo for et gult kort. Hård dobbeltstraf og en gylden mulighed for Skjold om at komme tilbage i kampen. Henning kunne ikke gøre noget ved straffesparket, og Skjold havde nu 10 minutter i overtal, hvor de kunne jagte udligningen. Det betød blandt andet, at deres målmand i store dele mod slutningen af kampen agerede central midtbanespiller.

Olympia viste dog træthed til sidst – forståeligt med de mange spilminutter, som alle spillerne endte med at få. Vi formåede dog at holde Skjold fra fadet og kunne strække armene i vejret, da dommeren fløjtede af.

Kampens spiller blev én af Super-Veteranerne, Henning, som stod en god kamp i målet. Der skulle kun en fri chance fra 11-meter pletten til, at Skjold fik scoret.

Skjold 9 – Bk. Olympia 1921 2 1-2
0-1 Imad (Ass.: Stephan)
0-2 Stephan (Ass.: ??)
1-2 Skjold (Str.)