Forårshøsten fordoblet

Forårshøsten fordoblet

Afbud op til kampen

Dagens kamp mod 1Way FF fik for træner Allan Morell en uheldig optakt, da han desværre modtog afbud grundet sygdom og arbejde, men han formåede dog alligevel at stille op med 14 spillere, og med følgende startopstilling:

Frederik Moltrup

Casper AndersenMathias MorellNick LauritsenJacob “Gak” Christensen

Shahab MostajabJakob Jepsen

Nicklas JohansenMarkus HornbakMuhammed Jama

Miguel Dybdahl

På bænken startede Marc Aas, Stephan Marthin og Imad Belcakem.

I Sigurds fravær var anførerbindet placeret Frederik Moltrups overarm, og han vandt også lodtrækningen, således vi kunne starte på den ønskede banehalvdel.

1Way havde et par spillere med, hvor man tydeligt kunne se, at de bærer rundt på erfaring fra højere rangerende rækker, og derfor frygtede vi også, at det ville blive en hård kamp.

Tidlig føring til udeholdet

1Way kom foran efter 9 minutters spil, da en af de føromtalte spillere løb fra Gak, og fandt sin anfører inde på midten. Han sender et skud afsted mod Frederik, som desværre ikke får ordentlig fat på bolden, og dermed kan 1Way juble over deres tidlige føring. 0-1!

De trak sig dog tilbage efter føringen og overlod mere spil til Olympia, som langsomt begyndte at få overtaget i denne periode af kampen.

2 mål på 3 minutter

Shahab sendte en bold i dybden til Nicklas på højrekanten. Han forsøger at finde Miguel inde i straffesparksfeltet, men bolden bliver blokeret af en høj arm fra deres forsvarsspiller, og helt korrekt peger dommeren på pletten. Nicklas vælger selv at tage sig af sparket. Her sparker han til venstre i målet, og da målmanden gik til højre kunne Olympia juble over en udligning. 1-1!

Nicklas reducerer på straffespark
Nicklas reducerer på straffespark

Nu var der for alvor tro på tingene fra Olympias side, og 1Way virkede en anelse rystede. I det første angreb efter udlugningen blev Miguel nedlagt på kanten af feltet, og det blev til et frispark til Olympia. Denne blev Mathias kaldt frem til at sparke, og han placerede bolden i det fjerneste øverste hjørne og kunne bringe Olympia foran med 2-1.

Mathias sparker bolden op i hjørnet til 2-1
Mathias sparker bolden op i hjørnet til 2-1

Lige ved pausen

Glæden varede dog kun i 7 minutter, for føringen fik 1Way til at sætte Olympia under pres igen. Det skulle dog være endnu en dødbold, som skulle føre til mål.

1Ways anfører sparkede et frispark ude ved sidelinjen, som mest af alt lå til et indlæg. Bolden sejlede dog helt over i fjerneste hjørne af målet, og han kunne bringe balance i regnskabet. Målet mindede på mange måder om dét mål, som Ronaldinho scorede ved VM i 2002 mod England.

De sidste minutter af første halvleg forløb mere roligt, og begge hold så frem til at justere ind ved halvlegen.

Allan valgte at skifte Marc og Imad ind, og specielt sidstnævnte fik hurtigt sat sit aftryk i sin debutkamp.

Hurtig ud af startblokken i 2. halvleg

Imad fik efter knap 2 minutter en bold i dybden i højre side, og fandt inde på midten en meget velspillende Miguel. Han tog et træk ind i banen og med et tørt og fladt hug udplacerede han målmanden. 3-2!

Selvsamme Miguel kunne få minutter senere have lukket kampen, da han fik en bold i dybden. Han afdriblede et par modspillere og var faktisk helt alene med målmanden, som stod på flade fødder inde på stregen. Desværre sparker han hårdt og fladt forbi mål i en situation, hvor målmanden kun ville have taget den, hvis den var kommet med lav fart lige i fødderne til ham. Kæmpe chance, men vi var desværre ikke kyniske nok i situationen.

Under pres og diskussionsklubber

1Way pressede på for at komme tilbage i kampen, og resten af kampen udviklede sig til ét langt pres fra dem. Kampen udviklede sig også til en diskussionsklub undervejs, hvor det mentale spil fyldte mere end spillet på banen. Dommeren kunne sagtens have lidt bedre overblik til at holde styr på det, men var meget væk i situationerne, hvor spillerne pustede sig op overfor hinanden.

De mange afbrydelser resulterede i mere end 5 minutters overtid, men da dommeren fløjtede af, kunne Olympia juble højest.

Kampens spiller blev for anden kamp i træk Mathias Morell.

Hermed har vi nu vundet to kampe i streg på hjemmebane.

Bk. Olympia 1921 – 1Way FF 3-2
9.: 0-1 1Way FF
23.: 1-1 Nicklas Johansen (Str. / Ass.: Shahab Mostajab)
25.: 2-1 Mathias Morell (Ass.: Miguel Dybdahl)
32.: 2-2 1Way FF
47.: 3-2 Miguel Dybdahl (Ass.: Imad Belcakem)

Dagens 3 målscorerer!
Dagens 3 målscorerer!