Info om afslutningsfesten

Klubhuset anno 2016

Info om afslutningsfesten

Undertegnede var ret hurtig til at brokke sig omkring seneste information omkring afslutningsfesten. Det fik DBU København til at rette henvendelse til mig omkring flytning af kampene. Selvom det er kampe i sidste runde, var det ingen forhindring i at rykke dem fra deres side af.

Derfor tog jeg kontakt til først ØKF, som ligeledes var interesserede i at flytte den, men til weekenden før – dermed spiller førsteholdet sidste turneringskamp i sæsonen d. 18. juni. Efterfølgende kontaktede jeg Husum, som ligeledes var interesseret i at flytte – dermed spiller andetholdet deres sidste turneringskamp torsdag d. 23. juni.

DET betyder, at vi kan flytte årets afslutningsfest til lørdag d. 25. juni og holde et brag af en fest alligevel. Alle spillere (som har betalt deres kontingent) er inviterede og information omkring mad & drikke følger (Bestyrelsen skal lige planlægge og ændre oprindelige planer).

Vi skal have uddelt en masse pokaler til festen, og derfor skal vi have nogle af dem igen. Vi tager gerne imod hjælp fra alle for at inddrive de pokaler, som blev uddelt ved sidste fest. Pokalerne skal være i hænderne hos klubben/bestyrelsen senest 9. juni 2016.

Derudover skal nye personer indstilles de forskellige pokaler, og disse indstillinger skal være i hænde hos et bestyrelsesmedlem hurtigst muligt – enten Kokken, Henning eller undertegnede.