Sociale aktiviteter for senior

Klubhuset anno 2016

Sociale aktiviteter for senior

Vi er nu halvvejs i sæsonen, og vi har i bestyrelsen planlagt et par sociale tiltag for førsteholdet:

Fællesspisning:

Efter hjemmekampen mod Bk. Pioneren d. 4. juni vil der være fællesspisning i klubhuset for spillerne samt kærester og koner (Tag gerne begge med, hvis det ikke skaber problemer). Der vil være mad fra kl. 18 i Klubhuset. Vi skal gerne være deltagere nok og derfor skal I også tilmelde Jer – info om dette følger hurtigst muligt!

Sæt kryds i kalenderen allerede nu!

Afslutnings(fest):

DBU København har lagt en dæmper for årets afslutningsfest. Vi afvikler traditionelt set afslutningsfesten samme dag, hvor førsteholdet spiller deres sidste kamp i sæsonen. I år spilles den så på en søndag (!), og da mange skal arbejde igen om mandagen kan vi ikke tilbyde samme typer fester, som vi plejer.

Ikke desto mindre holder vi stadig en form for afslutning for alle spillerne. Vores sidste kamp spilles 13.30, og når den er færdig, står grillen klar i Klubhuset kl. 16. Der er gratis mad til spillerne (hvis man har betalt sin kontingent), og drikkevarerne skal man købe.

Sæt kryds i kalenderen allerede nu!