VIGTIG INFO: Kontingent fremadrettet

Klubhuset anno 2016

VIGTIG INFO: Kontingent fremadrettet

Ved generalforsamlingen tidligere i år blev kontingentsatsen sat op til 450 kr. halvårligt – hvilket stadig er blandt de billigste i København. Opjusteringen skyldes udelukkende, at Københavns Kommune fremadrettet vil kræve penge fra Olympia for at vi kan benytte baner osv. Selve ændringen har været effektueret for hele foråret, og vi er nu igang med at inddrage restancerne herfra. Såfremt man skylder, vil man høre fra en træner/leder inden for den nærmeste fremtid.

Vi skal til at skifte over til, at alle skal betale forud halvårligt og derfor skal alle, som har månedlige overførsler, stoppe dem med øjeblikkelig virkning! Sig det gerne videre til dine holdkammerater!

Hvordan det helt præcist bliver med den halvårlige betaling skal vi til at planlægge helt på plads. Vi arbejder lige nu på både automatiske bankoverførsler samt MobilePay løsning. Uanset hvordan det bliver, skal vi nok vende tilbage med en afklaring hurtigst muligt.

Men vigtigst af alt; STOP ALLE MÅNEDLIGE BANKOVERFØRSLER!