Serie 3 efter sommerpausen

Serie 3 efter sommerpausen

Førsteholdet har nu spillet alle kampe i foråret, og har hentet 17 point i kampene. Det bringer os op på 18 samlet, hvilket desværre ikke var nok til at hente Sydsiden IF. Hvis man kunne trække AIK Frederiksholms kampe i efteråret ud af ligningen havde det dog været tilfældet. (Se en sådan stilling her).

Vores eventuelle overlevelse har været afhængig af kampe i Danmarksserien og Københavnerserien. Derfor har vi med spænding har fulgt med i DBU Københavns Op/Nedrykningscenarier i de seneste uger.

Nu er alle kampe i DS og KS spillet færdige, og vi kan derfor føle os sikker på, at den seneste version også er den, som vil være den endegyldige for vores række. Den ser således ud:

Kilde: DBU København (http://www.dbukoebenhavn.dk/~/media/files/dbu_koebenhavn/2016/stilling%20pr%20190616%20kl%201721.pdf)
Kilde: DBU København

Overlevelse i Serie 3

På ovenstående stilling er der kun er to nedrykkere, hvilket tilfalder de to hold, som har trukket sig fra rækken i løbet af sæsonen. I lang tid har det været med en 3. nedrykker, men de seneste par uger har det altså kun været to. Turneringerne i Danmarksserien og Københavnerserien er afsluttet og vi er ikke længere afhængige af Playoff-kampe til Danmarksserien. Derfor vil vi tro på, at ovenstående scenarie er den gældende!

Vi kan derfor koncentrere os om en tilværelse i Serie 3 efter sommerferien, hvor vi får selskab af nye hold i skikkelse af FC Culpa (S2), FC Sydhavnen (S2), F.C. Babylon (S4) og Real I’ Hôpital (S4).

Endnu en god nyhed afsløres i weekenden

Klubben holder afslutningsfest i weekenden (læs mere og få info om tilmelding her). Til afslutningsfesten har vi god nyhed, som vi vil præsentere til alle deltagerne. Derudover vil der være storskærm med EM-kampene og masser af hygge!

Dem, som desværre ikke deltager, skal dog ikke snydes for den gode nyhed. Vi anbefaler derfor vores følgere, at de holder øje med hjemmesiden/Facebook i løbet af søndagen.