Kampprogrammet offentliggjort

Kampprogrammet offentliggjort

DBU København har i dag offentliggjort kampprogrammet for den kommende sæson i den rekordstore serie 3.

1way FF bliver til SC Amager

Første kamp i den nye sæson bliver mod SC Amager, som sandsynligvis er det “gamle” 1way FF. Dem starter vi med på udebane d. 13. august. Kampen starter kl. 13 på Kløvermarken.

Vores første hjemmekamp bliver allerede om tirsdagen efter, når Amalie kommer på besøg. Denne kamp bliver spillet kl. 19.

Hård modstand i september

FC Wild Card (i folkemunde FC Græsrødderne) er også at finde i serie 3 og blandt favoritterne til den ene af de to oprykningspladser. I efteråret spiller vi hjemme mod dem, når vi d. 24. september byder dem velkommen på Kunsten i Sundby Idrætspark kl. 15.

Returopgøret er programsat til 13. maj 2017 på Kløvermarken.

Sidste kamp på en søndag

Programmet er foreløbig og kan ændre sig flere gange undervejs. Indtil videre har DBU København endnu engang programsat sidste spillerunde i serie 3 til at være en søndag. Her er det Bispebjerg Bk. som tager imod os på den værste græsbane i København. Når vi rammer forårssæsonen, vil vi selvfølgelig arbejde på at få kampen afviklet på en lørdag, så vi kan holde afslutningsfest i ro og mag.

Olympias kampprogram vil blive lagt op på hjemmesiden indenfor et par dage, men det er dog med forbehold for, at der kan (og vil?) ske ændringer.

Opstart på tirsdag

Tirsdag d. 19. juli tager vores førsteholdstræner og truppen hul på forberedelserne til den kommende sæson. Den første uge vil foregå temmelig rolig, men derefter kommer arbejdshandskerne for alvor på.

Læs mere om opstarten og træningskampe her.