Sommertræning & Opstart

Sommertræning & Opstart

Vi har overlevet i Serie 3 og skal snart igang med den nye sæson. Derfor har vi en række informationer til vores medlemmer:

Officiel opstart

Vores førstehold starter roligt op tirsdag d. 19. juli, hvor vores nye træner, Thomas, for første gang vil stå for træningen. Herfra trænes der tirsdag og torsdag kl. 19-21. Den første uge vil være rolig og have fokus på at lære hinanden at kende – derefter kommer arbejdshandskerne på og der vil blive forberedt frem mod sæsonstarten i serie 3.

Thomas er igang med at arrangere træningskampe osv., og vil give information til spillerne løbende, når opstarten går i gang.

Det er sommerferiesæson, og hvis man holder ferie og ikke kan deltage i opstarten, skal man meddele Thomas det på telefon 2750 7471 (Thomas holder selv ferie lige nu, men skriv/ring gerne, når vi nærmer os officielt opstart).

Hvis man vil være med frem mod den nye sæson kan man enten ringe til Thomas eller dukke op til første træning. Vi har adgang til vores omklædningsrum på Kløvermarken og træner på bane 14 over sommeren.

Sommer-hyggetræning

Frem mod den officielle opstart vil vi afvikle en ugentlig hyggetræning på Kløvermarken. Det bliver tirsdage fra 19-21. Vi får adgang til vores omklædningsrum, men starter kl. 19 ude på bane 14. Alle er velkomne til hyggetræningerne.

Det bliver undertegnede, Jacob Morell, som står for de to hyggetræninger, inden Thomas endegyldigt tager over. Ved den første skal I nok komme omklædt, da jeg lige skal have nøglebrikken og først får den i løbet af næste uge.