CIK blev for stor en mundfuld

CIK blev for stor en mundfuld

Et tæt opstartsprogram med 3 kampe på 8 dage kulminerede i dag med den sidste af de tre på Kløvermarken mod CIK. Olympia skulle forsøge at hente den tredje sejr af tre mulige mod en stærk modstander.

Selvom vi kom til kampen med pointmæssig succes i bagagen, så er det desværre en weekend, hvor vi er ramt af 18 afbud til kampene med første- og andetholdet. Men med selvtillid og 6 point i de første to kampe, skulle kampen bestemt ikke afskrives på forhånd. Thomas havde dog valgt følgende spillere til dagens kamp:

Henning Bloch

Per HellegårdMathias Morell (A) – Tobias LindebjergJakob Jepsen

Jacob “Gak” Christensen – Mikkel StabySigurd JørgensenShamaarke Mohamed

Shahab MostajabMarkus Hornbak

På bænken startede Miguel Dybdahl og Stephan Marthin.

I startopstillingen var Shamaarke debutant, mens der var comeback til Henning Bloch, der med sine 48 år, 10 måneder og 4 dage antageligvis er den ældste spiller, som har spillet kamp for klubbens førstehold. Hvis det ikke er tilfældet, så beklager redaktionen på forhånd.

Med sine 48 år, 10 måneder og 4 dage blev Henning den ældste spiller på førsteholdet
Med sine 48 år, 10 måneder og 4 dage blev Henning den ældste spiller på førsteholdet

Hård modstand

Det var ventet, at det ville være en hård kamp og Olympia fandt aldrig helt det gode spil frem. Det var også CIK, som kunne bringe sig foran 1-0 efter 22 minutter, da en kikset clearing fører til en stor mulighed for modstanderen.

Det mest positive i kampen var, at Olympia ikke skulle bruge mere end 2 minutter til at bringe balance i regnskabet. Et frispark i venstre side eksekveret af Sigurd ryger over bagkæden, og et godt indløb og chip af Per kunne føre til hans første mål i Olympia-trøjen.

Olympia pressede godt i denne del af kampen, men det var alligevel CIK, der kunne gå til halvleg med en føring, da endnu en kikser i forsvaret fører til en friløber mod en chanceløs Henning.

Mere slåskamp end fodboldkamp

2. halvleg var på ingen måder en køn affære. Olympia startede med at være 10 minutter i overtal, da en modspiller havde talt sig til en advarsel kort før pausen.

8 minutter inde i anden halvleg opstod der brydekamp og slagsmål mellem Miguel og en modspiller. Begge spillere slap med en advarsel, men en dommer med nosser havde vist dem begge ud for slag.

Kampen var bestemt ikke en køn affære, og der var generelt mange frispark og en del mundhuggeri. Det kulminerede med en direkte udvisning til CIK i det 67. minut, da modspilleren slog Miguel i hovedet. Dermed havde Olympia alle muligheder for et comeback.

Om det var Olympias kollektive nedtur eller CIK’s kollektive sammenhold, der gjorde udfaldet, må være en vurderingssag. For i det 77. og 82. minut afgører CIK kampen med to friløbere og kampen ender fortjent 4-1 til CIK.

Kampens Olympianer blev Shahab Mostajab.

“Et wakeup call”

“Det var en kamp, hvor vi manglede engagement og vilje. Eller rettere, så viste CIK det mere end os” fortæller Thomas Nabra. “Jeg håber, at spillerne ser dagens kamp som et wakeup call og at vi med et par gode træningsaftener i den kommende uge kan ruste os endnu mere til de kommende kampe”

“Vi laver alle sammen fejl i dag – også mig.” fortsætter Thomas. “Nu skal vi bare se fremad til næste kamp, hvor vi skal tilbage på sporet!”.

Thomas Nabra

Næste kamp for førsteholdet er lørdag d. 27. august kl. 15, når vi tager imod Real I’ Hôpital på Kunsten i Sundby Idrætspark.