Stadig maksimumpoint for førsteholdet

Stadig maksimumpoint for førsteholdet

Olympia kom godt fra start, da vi i fredags vandt 5-3 over SC Amager. Det skulle drengene allerede tirsdag følge op på, da Bk. Amalie gæstede os i Sundby IP.

Der var genvalg til 11 spillere fra i fredags og blandt de tre nye til kampen mod Amalie var der 2 debutanter i startopstillingen i form af Tobias Lindebjerg og Mikkel Staby. Thomas havde valgt at stille op således:

Frederik Moltrup

Per Hellegård HansenMathias Morell (A) – Tobias LindebjergJakob Jepsen

Jes HansenMikkel StabySigurd JørgensenJeppe Wowk

Martin PallesenMarkus Hornbak

På bænken startede Sebastian Borup, Jacob “Gak” Christensen & Shahab Mostajab.

Færre mål – Topscorer udbygger høsten

Hvor kampen i fredags var meget målrig og hvor Olympia kom bagud efter få minutter, så bød tirsdagens kamp på knap så mange mål. Det var dog en kamp, hvor Olympia sad på spillet i første halvleg og spiller godt fodbold i lange perioder af halvlegen.

Det spilovertag resulterede i en pauseføring til Olympia, da Mathias Morell spiller en bold i dybden til topscorer Markus Hornbak. Han svigter ikke, og bringer Olympia foran med 1-0 til pausen.

Anden halvleg var desværre ikke lige så godt som første, og storspil af Frederik Moltrup holder Amalie fra fadet i det meste af halvlegen. Dog blev presset for meget, og Amalie fik en fortjent udligning i hus med 6 minutter før tid. Det lignede i det øjeblik, at Olympia skulle tabe point.

Dog faldt afgørelsen ud til Olympias fordel minuttet efter, da god og lang bold fra debutanten Tobias Lindebjerg finder Markus Hornbak. Lang udefra hamrer topscoreren bolden i kassen og sikrer dermed Olympia sin 2. sejr af to mulige. Markus Hornbak må siges at have ramt formen med sine 5 mål i de to første kampe.

“Godkendt start”

“Vi har nu 6 point efter 2 kampe og det er en godkendt start på alle måder” fortæller Thomas Nabra og fortsætter: “Jeg glæder mig dog til at se, hvad vi kan opnå, når holdet er spillet sammen”.

“Jeg er en stolt træner, der kan se kæmpe muligheder i dette hold” slutter Thomas.

Og med to sejre af to mulige kan det også siges at være godkendt.

Nu skal holdet så følge op på den start, når vi lørdag d. 20. august skal møde CIK på Kløvermarken i vores 3. kamp. Se om holdet kan hente sin 3. sejr af 3 mulige, når kampen starter kl. 15.

Bk. Olympia 1921 – Bk. Amalie 2-1
40.: 1-0 Markus Hornbak (Ass.: Mathias Morell)
84.: 1-1 Amalie
85.: 2-1 Markus Hornbak (Ass.: Tobias Lindebjerg)