Udmattende remis i Sundby

Udmattende remis i Sundby

Olympia lagde godt fra land med to sejre, men måtte desværre gå fra banen med et nederlag til CIK i sidste kamp. Derfor var der brug for oprejsning, da oprykkerne fra Real I’ Hopital gæstede Sundby Idrætspark lørdag.

Til kampen måtte Olympia undvære både topscoreren Markus Hornbak samt sidste sæsons bedste spiller, Sigurd Jørgensen. Ikke desto mindre kunne Olympia dog stille op med følgende:

Frederik Moltrup

Jacob “Gak” ChristensenMathias Morell (A) – Tobias LindebjergJakob Jepsen

Per HellegårdMikkel StabyShahab MostajabNick Harritslev

Jeppe VigMiguel Dybdahl

På bænken startede Markus Als, Hakim Akhboubouch & Frederik Jensen.

I startopstillingen var Nick og Jeppe debutanter, mens Frederik fra bænken også fik spillet sin første kamp for Olympia i dag.

Spilovertag og brændt straffe

Sommervarmen havde for alvor fået sit comeback på den varme kunstgræs, og det var derfor tydeligt, at det ville blive en kamp, hvor dem med flest kræfter også ville vinde.

Olympia sad spillemæssigt på første halvleg uden dog for alvor at komme frem til de store chancer. Real I’ Hopital stod meget dybt og lukrerede på Olympias boldtab og personlige fejl. Heldigvis var Frederik Moltrup helt suveræn i første halvleg og fik lukket ned for deres to – men meget store – chancer.

Olympia pressede på for en føring, men skarpheden i feltet manglede. Dog fik Olympia første halvlegs største chance, da dommeren fløjtede for straffespark. Om det var den manglende straffesparksplet, der gjorde udslaget er uvist, men Shahabs forsøg blev reddet af målmanden.

Udmattende 2. halvleg

Olympia må siges at komme bedst ud 2. halvleg, da Nick efter et minut fik spillet en bold ind over. Den blev rettet af til Miguel, som med et tørt, fladt hug bragte Olympia foran 1-0. Fuld fortjent føring.

Desværre blev Olympia ramt af to gule kort til Staby (50.) og Gak (65.), som gav Olympia 20 minutter i undertal. På en varm bane holdt Olympia meget fin stand til at starte med, men i det 72. minut udlignede Real I’ Hopital.

Olympia var dog ikke tilfreds meget uafgjort, og pressede Real I’ Hopital. Det gav også plads den anden vej, men Frederik fik reddet kastanjerne ud af ilden i flere situationer.

Kampens spillemæssige højdepunkt kom i det 85. minut. Indskiftede Markus Als laver en milimeter præcis tværaflevering til Per, som lægger den af til Hakim. I luften hamrer vores svenske måltyv bolden ind under overliggeren. 2-1 til Olympia og det lugtede af 3 point…

… I 60 sekunder! For minuttet efter får Olympia ikke clearet bolden i mere end to omgange, og spiller selv en modspiller fri foran Frederik. Her kunne Frederik ikke diske op med endnu en klasseredning, og Real I’ Hopital fik endnu engang udlignet. Denne gang til slutresultatet 2-2.

Kampens spiller blev Frederik Moltrup, skarpt forfulgt af Miguel.

Førsteholdet har nu næsten to ugers kamppause. Næste gang i ilden bliver fredag d. 9. september på Kunsten i Valby Idrætspark mod FC Randoms.

Bk. Olympia 1921 – Real I’ Hôpital 2-2
46.: 1-0 Miguel Dybdahl (Ass.: Nick Harritslev)
72.: 1-1 Real I’ Hopital
85.: 2-1 Hakim Akhboubouch (Ass.: Per Hellegård)
86.: 2-2 Real I’ Hopital
Gule kort: Mikkel Staby (50.) & Jacob “Gak” Christensen (65.)