2. sejr på 4 dage

2. sejr på 4 dage

4 dage efter seneste kamp, skulle Olympia atter i aktion igen. Denne gang var det Sydsiden IF, der skulle krydser klinger med Olympia.

I forhold til seneste kamp var der afbud fra anfører Mathias Morell, og i stedet gled debutanten Emil Guldborg ind i truppen. Thomas valgte at stille op med følgende:

Frederik Moltrup

Per HellegårdKristian BentzenJakob JepsenJacob “Gak” Christensen

Jeppe VigMikkel StabyShahab MostajabNick Harritslev

Markus HornbakMiguel Dybdahl

På bænken startede Markus Als, Frederik Jensen og debutanten, Emil Guldborg.

Ustabilt og hårdt spil

Olympia lagde stærkt fra land og satte Sydsiden under pres – vi kom dog ikke frem til afslutninger, som førte til mål. Det var specielt kombinationsspillet i fødderne, som Sydsiden havde svært ved at følge med på. Dog holdte Sydsiden Olympia fra fadet, og i takt med kampens fremskred, gik det fra hurtigt spil i fødderne til bolde i luften og hårde kropstacklinger – uden at det blev svinsk.

Efter en halv times tid blev Olympia snydt for en friløber, da dommeren fejlagtig dømte offside på Markus Hornbak. Selv spillerne fra Sydsiden måtte smile kækt til hinanden i taknemmelighed over, at dommeren var på deres side i den situation.

Olympia kunne dog gå til pause med en føring. Et minut før tid opfanger Miguel et dårligt målspark fra modstanderen, og stormer mod målet. Den første afslutning bliver reddet med en fodparade, men Miguel følger selv op på den og banker bolden op i nettet. 1-0 til Olympia og vi kunne kort efter gå til pausen, da dommeren fløjtede efter 44 minutters spil.

Cruise Control i 2. halvleg

Spillemæssigt fungerede det ikke rigtig for Olympia i første halvleg, men i anden halvleg blev det lidt bedre. Endnu engang holdt vi et ufarligt modstanderhold fra chancer, og Frederik blev aldrig rigtig udfordret i kampen. Derfor havde Frederik gode betingelser for, at han for 2. kamp i træk kunne holdet nullet – det er ved at udvikle sig til en god vane!

Olympia spillede sig frem til et par chancer, men udnyttede dem ikke til fulde. Derfor så det igen længe ud til, at kampen skulle blive mere spændende end spillet lagde op til.

Med 9 minutter igen fik Olympia dog lukket kampen. I en omstilling fik Shahab spillet Markus Als helt fri. Fra en spids vinkel afslutter Markus Als med hvad der ligner en fumlet forbier i bolden. Den snød dog målmanden og trillede langsomt ind over stregen til slutresultatet 2-0.

Kampens spiller blev Mikkel Staby, skarpt efterfulgt af Jakob Jepsen og Miguel Dybdahl.

De to målscorere og Mr. Clean Sheet
De to målscorere og Mr. Clean Sheet

Næste kamp er allerede på lørdag, hvor Olympia gæster FC Culpa i Valby Idrætspark. Kampen fløjtes igang kl. 15

Bk. Olympia 1921 – Sydsiden IF 2-0
44.: 1-0 Miguel Dybdahl
81.: 2-0 Markus Als (Ass.: Shahab Mostajab)