9 mål & fantastisk opbakning

9 mål & fantastisk opbakning

Inden denne sæson fik Græsrødderne et wild card til at spille i serie 3 med begrundelsen om, at de var ALT for gode til serie 4. I serie 3 har de også bevist, at de er det bedste hold, og i kampen mod Olympia fik vi også ørene i maskinen.

Til kampen valgte Thomas at stille op med følgende:

Frederik Moltrup

Per HellegårdJakob JepsenTobias LindebjergEmil Guldborg

Jeppe VigShahab Mostajab (A) – Kristian BojesenMarkus Hornbak

Mikkel StabyMiguel Dybdahl

På bænken startede Frederik Jensen, Nick Harritslev & Rune Jul

I truppen er der altså to debutanter i form af Kristian Bojesen & Rune Jul.

Referatet bliver ikke for detaljeret, men kampen var i grove træk en lang dominans fra Græsrøddernes side af, som stillede op med blandt andre Mads Laudrup, Jens Waltorp & Martin Johansen. Specielt sidstnævnte var en fornøjelse og på trods af de få meter, som han løb undervejs i kampen, lå afleveringerne med milimeters præcision.

Envejstrafik kampen igennem

Erfaringen fra højere niveau var meget tydeligt i flere dele. Eksempelvis det første mål, hvor et indlæg fra Græsrøddernes højre side ser ud til at være alt for højt, men Jens Waltorp, som var angriber i dagens kamp, var oppe i 2./3. sals højde og headede Græsrødderne foran efter bare 4 minutter. Herefter kunne Græsrødderne stille sig tilbage og straffe Olympia i omstillingerne. Og det gjorde de!

Inden pausen måtte Frederik Moltrup hente bolden ud af netmaskerne yderligere to gange – begge gange på simpelt spil, hvor vi bliver overspillet i venstre side.

I anden halvleg fortsatte Græsrødderne deres klare dominans, og gjorde lidt som det passede dem. Inden for 25 minutter af anden halvleg havde de fordoblet deres føring fra første halvleg, så den nu hed 0-6. Det betød også, at Græsrødderne pludselig blev meget ivrige efter at få flere forskellige spillere på måltavlen og dermed efterlod masser af plads den anden vej.

Det gav Olympia mulighed for at pynte lidt på resultatet. I en omstilling fik Jeppe Vig spillet Miguel helt fri, som rundede målmanden og reducerede til 1-6. Men for at vise klasseforskellen fuldstændig, scorede Græsrødderne minuttet efter, som om det bare passede dem til 1-7.

Olympia fik dog pyntet yderligere, da Græsrøddernes målmand lavede den måske eneste fejl fra Græsrøddernes side af, og serverede bolden i fødderne på Miguel. Han skulle derfra bare sende bolden i en blød bue over målmanden og dermed score til slutresultatet 2-7.

Kampens bedste Olympianer blev Per Hellegård.

Olympia havde flot opbakning i kampen mod Græsrødderne - en helt speciel stemning i Sundby.
Olympia havde flot opbakning i kampen mod Græsrødderne – en helt speciel stemning i Sundby.

Bk. Olympia 1921 – FC Græsrødderne 2-7
4.: 0-1 Græsrødderne
15.: 0-2 Græsrødderne
35.: 0-3 Græsrødderne
56.: 0-4 Græsrødderne (Straffespark)
61.: 0-5 Græsrødderne
69.: 0-6 Græsrødderne
80.: 1-6 Miguel Dybdahl (Ass.: Jeppe Vig)
82.: 1-7 Græsrødderne
91.: 2-7 Miguel Dybdahl

Næste kamp er på søndag, når vi kl. 13.30 gæster SSB på Bavnehøj Idrætsanlæg.