Sejr i topkampen

Sejr i topkampen

Fredagens kamp mod FC Randoms var en kamp mod rækkens på daværende tidspunkt nr. 2 på en smuk sensommeraften i Valby Idrætspark. Vores førstehold havde inden dagens kamp haft en fornuftig start med 7 point i 4 kampe.

Thomas havde til dagens kamp valgt at stille op i følgende formation:

Frederik Moltrup

Per HellegårdKristian BentzenJakob JepsenJacob “Gak” Christensen

Jeppe VigShahab MostajabMikkel StabyMarkus Hornbak

Mathias Morell (A) – Miguel Dybdahl

På bænken startede Nick Harritslev, Markus Als og Frederik Jensen.

Envejs trafik fra start

Det var et Olympia-hold, som ville frem over stepperne. Efter at have siddet over i seneste spillerunde var det topmotiverede spillere og træner, der skulle møde et passivt Randoms-hold. Thomas havde til kampen rykket Mathias frem i angrebet, og hans løb ned i banen skabte plads til kanternes indløb.

Og netop et indløb fra Jeppe Vig voldte problemer for Randoms. Efter 6 minutter fik han en friløber, men blev nedlagt på kanten af feltet. Udefra kunne det godt ligne, at det var frarøvelse af oplagt scoringsmulighed, men dommeren dømte frispark og gav “kun” et gult kort til modstanderen. Det efterfølgende frispark sparkede Hornbak langt over.

Samme situation var næsten ved at gøre sig gældende få minutter senere, da Jeppe igen blev nedlagt i en halv friløber – denne gang af modstanderens målmand. Dommerens fløjte forblev tavs, men det kunne godt have resulteret i frispark/straffespark og efterfølgende rødt kort.

Jeppe Vig var dog langt fra færdig med at være farlig. En god bold i dybden får han løbet op. Da han laver indlægget er der en modstander, som sender bolden i eget mål, og Olympia kunne derfor række hænderne i vejret til en 1-0 føring.

Hvor Olympia tidligere har trukket sig tilbage ved føringerne, så fortsatte de presspillet i løbet af kampen. Randoms virkede også meget tamme, og spillede sig ikke frem til det store i første halvleg.

Ufarlige Randoms prøvede mere

Men de spillede sig kun frem til meget få, halve chancer. Olympia holdt rigtig god stand, men skabte ikke lige så mange chancer i anden halvleg. Anden halvleg så længe ud til at blive uden mål, hvilket tændte en mikroskopisk gnist i FC Randoms – for de kunne med et enkelt mål få et ufortjent point med fra kampen.

Frederik Moltrup virkede også til med kampens udvikling at blive mere tændt på at holde nullet – hvilket Olympias førstehold ikke har gjort i mere end halvanden i en officiel kamp. Og det virkede da også meget realistisk, men stadig krævede, at Olympias forsvar stadig var koncentrerede til det sidste.

Afgørelsen faldt dog, da dommerens ur rundede 90 minutter. Et indkast midt på banen i venstre side var Olympias – Randoms’ højre back var dog meget utilfreds og brugte tid på at brokke sig til dommeren. Det udnyttede Miguel til at tage løbet bag ham – og havde masser af plads til at komme frem til at slå et indlæg.

Det var et fladt et af slagsen, som bagerst fandt en fremadstormende Markus Als, som sikkert lukkede og slukkede kampen. Midt i jublen fik højre backen et gult kort for sine mange protester.

Det varede kun få sekunder før dommeren fløjtede kampen af. 0-2 til Olympia! Sejr over et tophold og et clean sheet til Frederik Moltrup & forsvaret.

Kampens spiller blev Jakob Jepsen, skarpt efterfulgt af Jeppe Vig og Shahab Mostajab. Det var dog en stor holdindsats, hvilket stemmefordelingen også bar præg af.

Mr. Clean Sheet & Olympias eneste målscorer mod FC Randoms
Mr. Clean Sheet & Olympias eneste målscorer mod FC Randoms

Næste kamp er allerede på tirsdag, når holdet møder Sydsiden IF. Kampen er flyttet fra Sundby IP kl. 19 til Kløvermarken kl. 18. Kom og støt drengene, som med en sejr kan spille sig helt ind i toppen af Serie 3.

FC Randoms – Bk. Olympia 1921 0-2
33.: 0-1 Selvmål (Ass.: Jeppe Vig)
90.: 0-2 Markus Als (Ass.: Miguel Dybdahl)