Allan Morell tager (endnu) en tørn

Allan Morell tager (endnu) en tørn

I foråret vil Allan Morell atter stå i spidsen for klubbens førstehold. Det var ikke en planlagt ansættelse, men han er trådt til med kort varsel. Med Allan ved roret, vil der også være en ny sammensætning af trænergruppen:

  • Cheftræner 1. holdet: Allan Morell
  • Ass. træner 1. holdet & træner 2. holdet: Ali Mosa
  • Ass. træner/holdleder: Kim Butzbach
  • Angrebstræner: Torben “Theo” Hansen

“Ali er en talentfuld træner, som jeg har overtalt til at komme til klubben. Ali har haft ungdomsfodbold i mange år, men skal nu have ansvaret for seniorhold” fortæller Allan Morell. “Derudover er jeg også glad for, at vi har fornøjelsen af Kim Butzbach lidt endnu. Butzbach er en rigtig Olympianer og brænder lige så meget for klubben, som jeg gør. Endelig vil vi også have glæde af Theo i ny og næ, og han kan dele ud af sin erfaring som gammel divisions angriber.”

Allan har stået i spidsen for førsteholdet tre gange tidligere. Første gang tilbage i 2004, hvor Olympia på 3 sæsoner rykkede fra serie 3 til serie 1 (og var snublende tæt på KS). Allan stod senest i spidsen for førsteholdet sidste forår, hvor han uventet fik ansvaret og var med til at redde livet i Serie 3.

Første træningsdag

Truppen starter forberedelserne til forårssæsonen d. 26. januar med det første officielle træningspas. Træningen vil foregå tirsdage og torsdage kl. 19-20.30. Om tirsdagen træner vi på den nye Kunst, mens det om torsdagen foregår på den gamle.

Turneringsprogrammet er ikke fastlagt endeligt endnu, men det er forventet, at første turneringskamp for førsteholdet i foråret er omkring d. 25. marts mod SC Amager.

Hvis man har lyst til at melde sig under fanerne til foråret, kan man kontakte Allan på telefon 6120 4211

Fra venstre: Ass. træner/holdleder Kim Butzbach, Cheftræner Allan Morell & træner Ali Mosa.