Olympia taber årets første turneringskamp

Olympia taber årets første turneringskamp

Der var lagt op til glimrende fodbolddag med flot forårsvejr.
Modstanderen var SC Amager.

Opstillingen til kampen var:

Frederik Moe
Per Hellegård(A) – Mikkel HoltAndreas LarsenMarkus Als
Mohamad HamadSharmaarkeMohamed AhmedMads Steiner
Mathias MorellDavid Samucha

Udskiftere: Sebastian Borup, Hakim, Daniel Chalha

Kampen startede lidt nervøst og de mange nye virkede til at skulle finde sig til rette.

Olympia kom bagud efter et kvarters spil, da en lang bold blev slået frem. Baglinjen forsøgte at trække offside, hvilket virkede i første omgang, da SC Amagers angriber satte i løb efter bolden fra klar offside position.
Han stoppede dog sit løb inden bolden og en mand fra anden linje strøg forbi Andreas som bagerste mand og alene med Moe sparkede han den ind.

Olympia kom bedre ind i kampen og sad meget på begivenhederne, men spillede sig ikke til mange chancer. Vi spillede uinspireret og manglede generelt vilje og fysik i løbet af første halveg.

Efter pausen fik vi bedre fat, men manglede ofte det sidste.
Der blev dog alligevel til en udligning efter en situation hvor, hvor Als ved bageste stolpe fandt Mohamed Ahmed, men glæden blev kort, for allerede blev vi straffet.

Efter at være gået over til at spille med 3 i forsvaret i et forsøg på at satse, manglede der ofte en spiller bagerst og en dybdebold sendte en af deres angribere afsted alene med Moe, der glimrende reddede bolden, men den røg ud på Mikkel, der ikke kunne nå at reagere og deres angriber sparkede den ind efterfølgende.

Olympia pressede på og gæsterne blev frustrerede og nåede i løbet af kampen at få 5 gule kort. Flere af dem på samme tid.

Vi fik underkendt et mål hvor Mathias Morell lagde en bold tilbage i feltet med hovedet, men til stor frustration dømte han offside efter den var blevet sparket ind foran mål.

Vi fik aldrig rigtig lagt det sidste pres og blev ikke rigtig tilstrækkeligt farlige.

Efter kampen blev Fred Moe kåret til kampens spiller med 13 stemmer efter at have taget flere 100-procents chancer, da vi forsøgte at presse frem mod kampens slutning.

Hakims knægt synes ikke, at kampen var spændende

Bk. Olympia 1921 – SC Amager 1-2
15.: 0-1 SC Amager
65.: 1-1 Mohamed Ahmed (Ass.: Markus Als)
66.: 1-2 SC Amager

Næste kamp er på lørdag, hvor vi møder Amalie på Kløvermarken. Kampen starter kl. 15.15