Status på opstarten

Status på opstarten

Med 3 uger til første turneringskamp kan man passende gøre status på vinteropstarten i Olympia. I samme omgang kan vi også se frem til forårspremieren mod SC Amager, som kommer på besøg i Sundby Idrætspark den 25. marts.

Mange nye og velkendte ansigter

Allan Morell overtog førsteholdet (igen), og bliver denne gang assisteret af Ali Mosa og Kim Butzbach. Gennem hele vinteren har vi afholdt hyggetræninger frem til den officielle opstart, som var den 26. januar. Her mødte 32 spillere op, hvilket er dobbelt så meget som gennemsnittet for hele efteråret. Man kunne forestille sig, at det var en engangsfornøjelse, men så sent som træningen d. 2. marts havde vi 34 mand til træning – heraf 3 nye spillere. Generelt har fremmødet været stærkt, og selvom vi har mistet et par spillere, må tilgangen siges at være synlig.

Fortsætter dette fremmøde og kan det holdes fremadrettet, er vi i Olympia nød til at omstrukturere og udvide trænerbasen i klubben.

Efter 8 nederlag på stribe i efterårssæsonen har Allan Morell haft fokus på at banke selvtillid og en klar defineret spillestil ind i spillertruppen. Hvert træningspas har haft forskellige emner og opfattelsen er, at mange af spillerne har fået noget ud af træningspassene. Spillestilen skal være gennemgående for både første og andetholdet, og der tegner sig et lovende billede til forårssæsonen. Det eneste, som kan ærgre Allan er, at det er få spillere, som har været der alle gange, og at mange derfor har misset et enkelt modul i løbet af opstarten – i det store billede har alle dog løftet sit spil over de seneste uger.

Målsætninger for foråret

Førsteholdet spillede sig desværre langt ud af oprykning i slutningen af efteråret og med 16 point op til 2. pladsen ser det ud til at være en svær mission. I den anden ende har Sydsiden IF allerede trukket sig, men antallet kan forøges med det antal førstehold, som rykker ud af Københavnerserien. I skrivende stund er det to hold og det antal kan også forøges af Danmarksserien. Nedrykningskampen er dermed meget åben, ambitionen er, at det også hedder Serie 3 efter næste sæson. Der er 42 point at spille om i foråret og det burde være muligt at kravle op i tabellen. Første kamp er mod et af de hold, som også kæmper for at undgå nedrykning og derfor denne kamp ekstra vigtig.

Andetholdet missede desværre oprykningen endnu engang, da vi i de første kampe i efteråret kæmpede med at stille holde. De tabte point kostede i sidste ende, og derfor befinder vi os stadig i Serie 5. Det altoverskyggende mål er oprykning til Serie 4, og med spillertilgangen burde det også kunne lade sig gøre.

Super Veteran er blevet til Veteran, da de mange øl har haft en foryngende effekt på holdet. Derudover har vi vores ene 7-mands hold, som fortsat repræsenterer Olympia på de små baner – vi har dog endnu et 7-mands hold på ventelisten, og kan med lidt held have hele to hold i foråret.

I pokalturneringen sidder vi over i første runde, men bør være med i næste lodtrækning. For et Serie 3 hold er det svært at komme med i hovedturneringen, men med lidt lodtrækningsheld og fightervilje kan alt lade sig gøre. Sidste år måtte vi forlade turneringen efter straffesparkskonkurrence mod Bk. Union fra Københavnerserien.

Generalforsamling

Generalforsamlingen blev afholdt den 22. februar med et fremmøde på 8. De opstillede til bestyrelsen blev genvalgt, mens der flittigt blev talt om kommunikation, visioner og klubhuset. Specielt klubhuset berører os alle, da vi har nogle fugtskader på lageret, og taget trænger til at blive renoveret. Vi har søgt nogle fonde og skal nok også fortsætte med dette, men det er en tiltrængt opgave, som skal løses indenfor den nærmeste fremtid. Derfor er alle tiltag og forslag velkomne, så vi kan fremtidssikre vores klubhus.

Da vi i forvejen sparer op til en 100 års fødselsdag er det yderligere midler, som vi skal finde for at vi kan renovere taget.

Sponsorerede paradedragter

En god nyhed er, at Allan Morell skaffede et sponsorat på paradedragter til førsteholdet. Det er Felix Wollf A/S, som har sponsoreret dragter til førsteholdets kampe. Det er blevet nogle flotte dragter, som man kan se lidt af her:

Træneren og Mathias Morell præsenterer her de nye paradedragter sponsoreret af Felix Wolff A/S

Vi er enorm glade for den støtte, som vi får fra virksomheder. Ama’r Sport sponsorerede også nogle nye boldnet til klubben i forbindelse med paradedragterne.

Vi kan dog altid bruge flere bidrag til klubben, hvad enten det drejer sig om tøj og udstyr til spillerne eller forbedringer til klubhuset. Sponsorater kan komme i alle størrelser, og hvis din virksomhed kunne tænke sig at give et bidrag til en seniorklub (med overvægt af medlemmer fra 18-25 år), skal I være velkommen til at kontakte os.

Forza Olympia

Ellers ser vi frem mod den kommende halvsæson med udfordringer for alle seniorhold samt vores veteraner. Vi har fået flere skribenter til hjemmesiden, hvilket forhåbentlig vil give nogle gode referater fra flere kampe i klubben. Husk, at der er afslutningsfest 24. juni 2017.