Anføreren bombede vejen til sejr

Anføreren bombede vejen til sejr

Efter 3 flotte point for snart mere end halvanden uge siden, skulle førsteholdet atter i aktion og følge op med yderligere 3 point til kontoen. Igen var skader og ferie årsag til flere afbud. Det gjorde, at holdet til dagens kamp så således ud:

Rune Jørgensen

Nawaf MosaJakob JepsenKristian BentzenDaniyal Fazal

Stephan MarthinSharmaarke MohamedSigurd Jørgensen (A) – Hakim Akhboubouch

Mathias MorellHassan Soud

På bænken startede Daniel Chalha, Ufuk Bagiran & Hussein Lubega

Dagens modstander var Real I’Hôpital, som ligger til i bunden. Derfor var det ekstra vigtigt, hvis Olympia kunne trække sig sejrrigt fra kampen.

Flot fra start

Olympia lagde et pres fra start af, som skulle give pote efter bare 3 minutter. Sharmaarke sparkede et hjørnespark, som forsvaret i første omgang clearede ud til kanten af feltet. Her stod Sigurd klar og bragede Olympia foran med en flot flugter, som sad højt oppe i målet. 0-1 og Olympia prøvede for første gang i mange kampe at komme foran.

Det stoppede ikke Olympia, og vi skabte mange chancer mod mål, men skarpheden og den sidste aflevering var desværre ikke som ønsket. Presset fra Olympia efterlod også lidt rum i de bagerste kæder, men i flere situationer fik vi reddet kastanjerne ud af ilden eller fik hjælp fra enten stolpen eller Rune.

Mulighederne var størst i det åbne spil, men det skulle vise sig at være endnu en dødbold, som resulterede i mål. Et frispark blev begået imod Hassan helt ude i venstre side. Frisparket tog Sigurd sig af, og lagde bolden mod bagerste stolpe. Og bolden fik lov til at gå hele vejen i mål, da hverken med eller modspillere rørte den. Hermed havde anføreren og sidste sæsons bedste spiller fordoblet både sin målscore og kampens stilling til 0-2.

Inden pausefløjtet havde Olympia også flere muligheder, men det var modstanderen, som havde den største chance i en friløber. Jakob Jepsen kom dog glidende og med sin heroiske indsats var han med til at sikre en pausestilling på 0-2.

Pausesnak i Olympia

Hurtig spænding igen

Lige så hurtigt, som Olympia kom foran i første halvleg, ligeså hurtigt fik modstanderen reduceret. Daniel Chalha begik straffespark, som Rune ellers var tæt på at tage. Rune er normalvis markspiller, men har på dette tidspunkt i to kampe kun lukket to mål ind – begge på straffespark. Reduceringen gav Real I’ Hôpital fornyet håb på at skabe et resultat og satte Olympia under pres derfra.

Flere gange måtte forsvaret og specielt Rune tage sig af de nærgående forsøg. Efter et hjørnespark havde Rune en TV-redning inde på stregen, hvor Olympia ikke fik clearet ordentlig.

Olympia var dog heller ikke ufarlige i den anden ende, men chancerne var færre. Midtvejs i halvlegen tog Nawaf en sprint over højresiden og rundede en modstander på kanten af feltet ved mållinjen. Inde i feltet fandt han Hussein, som sparkede skævt over bolden – og direkte ind i en modstander. Bolden tog et markant retningsskift og snød modstanderens målmand, som måtte se bolden hoppe i mål til 1-3. Hussein var tæt på scoringen i sin Olympia debut, men målet noteres som et selvmål.

Selvmål kunne Olympia også lave. For efter scoringen til 1-3 blev Olympia sat under yderligere pres. Olympia taber en bold i opspillet og på omstillingen retter Jakob Jepsen et indlæg af, som snyder Rune fuldstændig og reducerer til 2-3. På dette tidspunkt var der stadig 15-20 minutter igen…

Det kunne godt ligne indledende gummiben og Olympia virkede rystede. Real I’ Hôpital havde to kæmpe chancer mod slutnigen af kampen. Først en kantspiller, som nærmest afdriblede hele forsvaret inden Rune reddede. Derefter havde de også et skud på overliggeren. I den sidste del af kampen var der byttet om på mange pladser, og da dommeren fløjtede, kunne Olympia juble over en 2-3 sejr.

Kampens spiller blev for anden kamp i træk Rune Jørgensen med 21 stemmer, som i sine to kampe i målet har lukket tre mål ind – to på straffe og ét selvmål. Rune blev efterfulgt af Sigurd, hvorefter stemmerne fordelte sig meget ligeligt.

Kampens spiller, Rune Jørgensen

Real I’ Hôpital – Bk. Olympia 1921 2-3
0-1 Sigurd Jørgensen (Ass.: Sharmaarke Mohamed)
0-2 Sigurd Jørgensen (Ass.: Hassan Soud)
1-2 Real I’ Hôpital (Str.)
1-3 Selvmål (Ass.: Hussein Lubega)
2-3 Jakob Jepsen (Selvmål)

Næste kamp er allerede på onsdag, hvor vi møder CIK. Kampen fløjtes i gang 18:30 på Kløvermarken.