Sejr i 95. minut

Sejr i 95. minut

Efter to sejre på stribe, skulle Olympia følge op i den vigtige kamp mod CIK. Med en sejr ville Olympia stryge forbi netop CIK og for alvor distancere sig fra bunden.

Allan Morell var tilbage på sidelinjen og havde til gårsdagens kamp valgt at stille op således:

Rune Jørgensen

Nawaf MosaJacob “Gak” ChristensenKristian BentzenDaniyal Fazal

Hassan SoudJes HansenSigurd Jørgensen (A) – Rasmus Matthiesen

Daniel ChalhaMathias Morell

På bænken startede Mohamed Ahmed, Markus Als og Branislav Vucetic

Endnu en drømmestart

Ligesom i den sidste kamp, var det hurtigt Olympia som satte sig på kampen og lagde et pres på CIK. Mathias trak modstanderne tæt på sig, hvilket efterlod mere plads til Daniel Chalha og kanterne.

Og netop det skulle vise sig at give pote, da Hassan erobrer en bold på midten af modstanderens banehalvdel. Han fanger forsvaret i ubalance og sætter tempo på. Han laver en flad aflevering til Chalha, som lægger den af til Hassan. Herefter afslutter Hassan fra 25 meter med en flad bold mod fjerneste hjørne. Den kunne målmanden ikke nå og med sit første mål i Olympia bragte han os foran med 1-0.

Første målscorer Hassan Soud

Vi prøvede igen at komme først på tavlen, men kort efter fik CIK udlignet. En mærkelig situation i venstre side fører til et dumt hjørnespark. På dette hjørnespark bliver bolden sparket til første stolpe, hvor den fumles i mål. Udefra sidelinjen er det svært at vurdere, om det er et selvmål eller ej. Uanset hvad, var det en foræring at lukke dem ind i kampen til 1-1.

Udligningen gav CIK lidt mere tro på tingene, men de formåede ikke at blive mere farlige i den halvleg. For Olympia begyndte at presse på for en ny føring, men den skarpheden i den sidste aflevering manglede.

Dog kunne vi gå godt til halvlegen. Et godt kombinationsspil i venstre side med mange førstegangsberøringer sender Mohamed Ahmed afsted mod mållinjen. Han sender en flad bold ind til Mathias Morell, som med sin inderside placerer bolden fladt mod fjerneste stolpe. 2-1 til Olympia og en god føring tæt på pausefløjtet.

Kampens anden målscorer, Mathias Morell
Træneren i snak med de to midtbanegeneraler

Kedelig 2. halvleg – nervepirrende afslutning

Det meste af anden halvleg vil der ikke blive skrevet bøger om, da det var en kedelig omgang, hvor dommeren havde mange sjove beslutninger mod begge hold. Ovenpå kampen mellem Real Madrid og Bayern München havde dette selvfølgelig også påvirket de glade amatørers øjne, og måske også dommeren, da han var meget skarp på samtlige situationer, som kunne minde om offside. Dette kom dog mest Olympia til gode.

I stedet for at beskrive mere om de første 35 minutter af anden halvleg, springer vi frem til de sidste ti. For her starter den nervepirrende afslutning, da Nawaf rager et gult kort til sig. Hermed så det ud til, at Olympia skulle spille resten af kampen i undertal. Det gule kort gjorde, at vi var nød til at rokere i forsvaret, hvilket skabte en hel del forvirring – og det valgte dommeren at bidrage til.

For i en situation, hvor en modspiller har slået sig i vores felt efter et hjørnespark, vælger han at stoppe spillet, mens Rune har bolden i favnen og skal til at sætte spillet i gang. Olympia var stadig ved at omrokere, og pludselig sætter dommeren spillet i gang ved at ligge bolden hos Rune – ikke lade bolden falde, som reglerne ellers foreskriver. CIK begynder straks at presse, hvorfor Rune panisk sparker bolden væk. Bolden ryger desværre ikke så langt, og finder en modspiller. Han afleverer fremad til en holdkammerat, som er på grænsen til offside, men denne gang forbliver dommerens fløjte tavs. CIK kan dermed udligne til 2-2 ganske kort før tid og stadig være i overtal mange minutter endnu. Dermed så sejren ud til at smuldre.

CIK pressede på, men Olympia holdt stand ind til vi blev fuldtallige igen. Da vi var fuldtallige var der kun få minutter tilbage af tillægstiden, men i starten af denne bliver vi ramt af endnu et gult kort til Mohamed. Det var dog i en situation med håndgemæng, og derfor fik en CIK spiller også et kort. Altså stadig lige mange på banen. 30 sekunder efter fik endnu en CIK spiller brokket sig til gult kort, og nu spillede Olympia 10 mod 9.

I dommerens 3. tillægsminut kom den chance, som vi troede kunne have været afgørelsen, men Branislav brænder desværre. Det så ud til at det skulle slutte her, men de mange spilstop havde resulteret i ekstra meget spilletid. For i det 5. tillægsminut får Olympia en omstillingsmulighed. Hvis vi skulle have tre point, skulle det være nu. Mathias Morell spiller Daniel Chalha fri på venstre kanten, som løber fra forsvarsspilleren. Inde midt i feltet finder han Branislav, som med en inderside scorer fladt mod fjerneste stolpe til slutresultatet 3-2. Et kæmpe jubelbrøl fulgte udefra Olympias bænk og alle spillere, trænere og dommere på Kløvermarken kunne fornemme, at det var afgørelsen. Det var det også, da vores dommer fløjtede kampen af få sekunder efter.

Dagens matchvinder, Branislav Vucetic

En fantastisk sejr, som sender Olympia forbi netop CIK i tabellen med Olympias 3. sejr i træk.

Til afstemningen om kampens spiller var det meget tæt, men Sigurd vandt med 9 stemmer, skarpt forfulgt af Daniel Chalha med 8, mens Jes og Bentzen begge fik 7 point.

Bk. Olympia 1921 – CIK 3-2
1-0 Hassan Soud (Ass.: Daniel Chalha)
1-1 CIK
2-1 Mathias Morell (Ass.: Mohamed Ahmed)
2-2 CIK
3-2 Branislav Vucetic (Ass.: Daniel Chalha)
Gule kort: Nawaf Mosa & Mohamed Ahmed

Næste kamp er på lørdag, når vi møder topholdet FC Randoms på Kunsten i Sundby Idrætspark kl. 15. Vi har brug for al den opbakning vi kan få i jagten på 4. sejr i træk.