Tilbage på græs

Tilbage på græs

Til træningen i tirsdags fik vi os den uheldige oplevelse, at vores bane ikke var ledig – dette skyldes, at samtlige klubber i København var gået over til sommertiderne 1. april. Alle undtagen Olympia! Det var ikke fordi, at vi ville fastholde vores kunstgræstid i Sundby Idrætspark – selvom vi føler, at vi hører hjemme dér. Det var ganske enkelt fordi, at Olympia ikke var blevet informeret af Københavns Kommune.

Der tegner sig efterhånden et uheldigt billede af, at Olympia ikke bliver informeret på lige fod med de andre klubber, da en tilsvarende situation udspillede sig for et par uger siden, hvor vi på selve dagen fik besked om, at banen skulle renoveres og ikke bruges – af en anden klub! Vi er desværre den lille klub i Sundby, men vi må kæmpe videre for vores rettigheder.

Ændret tidspunkt og spillested

Vi har de samme tidspunkter på Kløvermarken som altid, men i forhold til kunstgræstiderne stiller vi dem lige op her:

Tirsdage kl. 18-20 (Vi mødes i omklædningen 17.50)
Torsdage kl. 18-20 (Vi mødes i omklædningen 17.50)

Afbud skal som altid foregå til Allan, Kim eller Ali. Banen er den samme som sidste år, ligesom omklædningsrummet er Olympias.

Førsteholdets (og Veterans) kampe foregår på Kunstgræsset i Sundby Idrætspark, mens klubbens resterende hold spiller på Kløvermarken.