En lussing fra Culpa

En lussing fra Culpa

Blot to dage efter pokalkampen mod CBS Sport, skulle Olympia atter i aktion, da Culpa gæstede Sundby IP. Til kampen havde Allan valgt at stille op således:

Rune Jørgensen

Nawaf MosaMarkus Als (A) – Jakob JepsenMohamed Ahmed

Mohamad KassemJes HansenSharmaarke MohamedRasmus Mathiesen

Mathias MorellBranislav Vucetic

På bænken startede Stephan Marthin, Mads Steiner samt Andreas Egholm Larsen

Chokstart til Culpa

I kampens spæde begyndelse fik Culpa bragt sig foran, da de fangede Olympia i et opspil. Dermed skulle Olympia kæmpe sig tilbage fra føringen – hvilket også kunne ses på spillet.

For målet var reelt Culpas eneste chance i første halvleg – resten stod Olympia for. Dog var skarpheden i afslutningen eller den sidste aflevering ikke til stede i kampen. Desværre for Olympia måtte de gå til pause bagud 0-1, selvom det egentlig burde stå 3-1 på det tidspunkt.

Ellers var første halvleg præget af hård fight samt masser af brok. Culpa kunne bestemt ikke lide at det skulle blive fysisk, ligesom de heller ikke ved, hvornår en bold reelt er ude af spil – sjovt, når jurister ikke kender reglerne…

Kollaps i anden halvleg

Selvom Olympia havde momentum i første halvleg, så fes luften ud af ballonen i anden. For da Culpa i en omstilling scorede til 0-2, var det nærmest dødsstødet til Olympia. For efterfølgende satsede man mere på individuelle præstationer frem for en samlet holdindsats. Det førte til mange dumme boldtab, som førte til 0-3, 0-4 og til sidst også 0-5.

På en dag, hvor modstanderen scorer 5 mål på omstillinger (og kunne have scoret mange flere i anden halvleg) og vi selv går i opløsning, må sejren siges at være fortjent. Omend ikke sigende for niveauforskellen på de to hold.

Kampens spiller blev Jakob Jepsen skarpt forfulgt af Mathias Morell

Næste kamp er lørdag d. 13. maj, hvor vi møder FC Græsrødderne på Kløvermarken kl. 15.15