Stort tyveri på Enghavevej

Stort tyveri på Enghavevej

Efter sidste uges flotte 3-1-sejr over SSB var optimismen stor, men det blev en bitter smag Olympia måtte gå fra kampen mod Vestia med.
Det var en meget varm dag og skyggen fra Vestre Fængsel ved siden af nåede ikke ind på banen, men dækkede for den vind, der ville have gjort varmen lidt udholdelig.
Der var ligesom sidste uge lidt afbud. Dette gav mulighed for Phillip Als, der normalt vogter buret på 2. holdet, for at vise sit værd. Derudover fik Allan et sent afbud, der gjorde, at vi kun var 13 mand ude.

Startopstilling:
Phillip Als
Nawaf Mosa – Markus Als – Jakob Jepsen – Daniyal Fazal
Mohamad Hamad – Sigurd Jørgensen(A) – Per Hellegård – Mads Steiner
Branislav Vucevic – Mathias Morell

Udskiftere: Mikkel Holt, Hassan Soud

Kampen startede meget omskifteligt med meget kamp på midten og højt pres fra begge sider.
Men efter ca. 15 minutter linkede Mathias og Branislav godt op. Mathias opfangede en bold i feltets venstre side og med 2 mand i ryggen fik han på en eller anden måde bolden med mod mål, han holdt endnu 1 modstander væk inden han lagde den til rette for Branislav, der perfekt fra kanten af feltet “krøllede” bolden op i det fjerneste hjørne.

Efterfølgende bølgede kampen igen rimeligt meget, men bl.a. Mohamad havde 2 gode muligheder efter at være løbet afsted i dybden. Den ene alene med målmanden, men deres målmand hev en stor redning frem.

Men endnu engang hev Branislav en kanon ud af højre-skøjten og tordnede den ind i det lange hjørne. Denne gang var han lidt længere ude, men stadig midt for mål. 0-2 til Olympia.

Grundet varmen var der indlagt vandpause i første halveg og denne faldt bedst for hjemmeholdet.
En Vestia-spiller så ud til tydeligt at være i offside-position, da bolden blev spillet til ham og med en tværbold fandt han en fri medspiller. Det var en irriterende måde de kom ind i kampen på.

Reduceringen åbnede kampen lidt mere og med kort tid til pausen fik Vestia endnu et noget kontroversielt mål.
Endnu engang fra hvad der lignede en tydelig offside-situation fik en spiller den nede ved baglinjen og hældte et indlæg ind i det lille felt. Der var udlignet.

Denne stilling holdt til pausen, der kom kort efter.

I pausen blev vi enige om, at der havde været en masse positivt i første halveg og forsøge at slå de to mål fra Vestia og dommeren helt ud af hovedet.

Vi kom ind til anden halveg med ny tro og vidste at næste mål kunne blive afgørende.
Det blev igen en tæt affære med mange dueller.
Igen blev vi flere gange frustrerede med dommerens beslutninger, der ofte gik til hjemmeholdets fordel.

Og omkring en times spil nåede lavpunktet, da Jepsen fulgte efter en modspiller inde i feltet og havde minimal kontakt med ham. Så lidt at han ikke engang faldt og forsøgte at komme til skud i stedet.
Da det ikke blev til noget valgte dommeren meget overraskende at fløjte straffe.
Selv Vestia virkede overraskede, men det forhindrede dem ikke i at sparke straffet ind.

Efter at være kommet bagud virkede vi til at hænge noget med hovedet, hvilket ikke blev bedre af at dommeren fortsatte din besynderlige linje, da han flere gange forsømte at uddele åbenlyse gule kort til Vestia for at hive trøjen.
Dertil kom flere tvivlsomme offside-kendelser imod os.

Kampen balancerede og vi prøvede at komme frem og hive om ikke andet, så det éne point med hjem.
Det lykkedes efter et frispark med ca. 10 minutter igen. Sigurd slog et præcist indlæg ind som Per kom først på og med hovedet udlignede.

Til sidst ville begge hold gerne have alle 3 point, men det blev ved uafgjort.

Til dette referat vil jeg gerne sige, at jeg er sjælden til at give andre end spillerne skylden for nederlag, men i dag blev manden, der styrede slagets gang alt for afgørende.

Efter kampen var der stemmer til Daniyal, Nawaf, Phillip, Mohamad og Jepsen.
Mens de to bedste på dagen, Markus og Branislav fik henholdsvis 13 og 16 stemmer.

I morgen spiller 2. holdet på Frederiksberg på banerne ved Jens Jessensvej kl. 15.
Mens næste kamp for 1. holdet er på lørdag i Sundby kl. 15.