Allan Morell fortsætter

Allan Morell fortsætter

Forberedelserne til den nye sæson i Olympia er allerede i fuld gang. Mandag kunne vi konstatere, at vi på trods af et nederlag til andetholdet ved hjælp af andre resultater sikrede os oprykning til serie 4. Det betyder, at førsteholdet fortsat er at finde i Serie 3, men at andetholdet nu spiller på niveauet lige under.

Allan fortsætter frem til vinter

Vi lavede en aftale med Allan i vinters, hvor han trådte til (igen) med kort varsel – frem til sommeren. Denne gang havde han dog bedre tid til at have indflydelse på spillet, hvilket resulterede i et godt forår for begge mandskaber. Førsteholdet havde allerede udspillet sin chance omkring oprykning, men fik hurtigt skabt et hul væk fra nedrykningskampen i løbet af foråret.

Andetholdet rykkede som nævnt op, det ser generelt godt ud spillemæssigt og antallet af nye medlemmer stiger. Derfor er det vigtigt at holde fast i kontinuiteten frem til vinter. Det har faktisk været Allans eget ønske, hvorfor han også vil have tid til at finde en kvalificeret afløser.

Allan har også været med til at skaffe penge til renovation af taget – læs mere her!

Nu vil Allan som minimum fortsætte sit gode arbejde frem til vinter, hvor en eventuel træner også vil have tid til at blive kørt ind. Allan vil fortsat have støtte i Ali og resten af klubben.

Status i Olympia

Vi bød til forårssæsonen velkommen til et nyt syvmandshold, ligesom vi generelt har haft flere spillere til rådighed for vores to seniorhold. Derudover ser det allerede ud til, at vi kan forvente mere af den slags til efterårssæsonen.

Førsteholdet har en kamp tilbage og slutter på 10. eller 11. pladsen i rækken – med en sejr, sikrer vi os 10. pladsen.

Andetholdet spillede deres sidste kamp i søndags, hvor vi desværre tabte. Dog var andre resultater nok til at sikre os 2. pladsen – det kan endda blive til en førsteplads, såfremt FB 12 taber med minimum 5 mål.

Super Veteran blev til Veteran inden halvsæsonen, men på trods af de nu yngre modstander, har de stadig kæmpet sig frem til en foreløbig 2. plads – som de umiddelbart beholder, hvis Fremad Forsing ikke får fuldt udbytte i deres resterende to kampe.

Vores første syvmandshold fik en 6. plads i rækken, mens det blev til en 9. plads for vores andet.

Allan har som nævnt skaffet støtte til renovation af klubhuset og vi er allerede i gang med at indhente tilbud, og arbejdet til dette kan forhåbentlig begynde inden længe.

Olympia går også over til nyt betalingssystem for de aktive medlemmer på de åbne hold i klubben. Den 31. august vil man modtage en mail, hvori man kan tilmelde sig de automatiske kontingentkørsler. Lige nu bliver samtlige mails blandt spillerne gennemgået, således vi er klar til at køre. Hvis man kommer til klubben efter kørslen, finder vi en alternativ løsning.

Sommertræning

Ligesom vi nærmest altid har gjort det, vil vi arbejde på, at vi kan få lov til at træne 1 gang om ugen inden den officielle opstart. Dog skal sæsonen lige slutte helt inden vi kan få lov til noget.

Når vi ved mere om dette, skal vi selvfølgelig nok melde noget ud på hjemmesiden.