Olympia planlægger FIFA-turnering

Olympia planlægger FIFA-turnering

Olympia vil gerne følge med tiden og tilbyde sine medlemmer nogle fede og mere moderne arrangementer.

Et af de arrangementer bliver en stor FIFA turnering, som i år vil tage udgangspunkt i FIFA 18 og finde sted i klubhuset den 18. November. Turneringen starter kl. 18, dørene åbner kl. 17. Vi slutter, når der er fundet en vinder.

Det vil blive serveret mad ligesom 10 kr. baren er åben hele aftenen.

Vil man være med i turneringen koster det 250 kr. for alle Olympia medlemmer, mens prisen vil være 500 kr. for alle udefra. Prisen inkluderer mad, en enkelt øl/vand samt mulighed for at vinde præmier. Afhængigt af deltagerantallet, er man garanteret minimum to kampe. Præmierne vil blive offentliggjort, når deltagerantallet (og fordelingen af medlemmer & ikke-medlemmer) er på plads.

Har man ikke færdighederne på en PlayStation, men gerne vil være med til det hyggelige arrangement, koster det 100 kr., som inkluderer mad samt en enkelt øl/vand – det er den samme pris for medlemmer og ikke-medlemmer.

Udover FIFA turneringen på storskærmen, vil der være billard og bordfodbold. Derudover laver vi nok nogle andre konkurrencer i løbet af aftenen.

Hvis man vil sponsorere præmier til turneringen, kan man kontakte Jacob Morell på mail (jacobmorell.bkolympia1921@gmail.com) eller på telefon 5164 1244.

Der er i første omgang 32 pladser til selve turneringen (kan udvides i tilfælde af stor efterspørgsel), mens der ikke er pladsbegrænsninger til antallet af tilskuere. Hvis efterspørgslen er stor og vi udvider turneringen, kan vi blive nød til se bort fra princippet om minimum to kampe.

Tilmeldingen åbner først op til august, hvor kontingentkørslen har fundet sted.