Ufortjent nederlag til SSB

Ufortjent nederlag til SSB

Kampprogrammet for den nye sæson var til den hårde side, og helt som ventet var de tre første kampe også hårde. De endte desværre også med nederlag mod henholdsvis FC Culpa (4-1 på udebane), CIK (0-3 på hjemmebane) og Bispebjerg (7-0 på udebane). Derfor var der hårdt brug for oprejsning i lørdagens kamp mod SSB.

Holdet var desværre ramt af 17 afbud, hvilket gav plads til 3 debutanter, som alle huserer på vores U19 hold normalt. Til kampen stillede vi op således:

Rune Jørgensen

Daniyal FazalMarkus AlsKristian BentzenSebastian Borup

Mads SteinerSigurd Jørgensen (A) – Sharmaarke MohamedOliver Birlie (U19)

Branislav VuceticMathias Morell

På bænken startede Yakob Awad, Samuel Møller (U19) samt Nicolaj Dresler (U19)

Olympia i pres fra start

Olympia ville på pointtavlen og det var tydeligt at se presset fra start af. Shamaarke var tilbage på midtbanen, hvilket frigav Sigurd til det offensive presspil, som også voldte SSB problemer. Debutanten Oliver startede med frisk mod og satte modstanderens højre back under pres i flere situationer.

Desværre sluttede det alt for tidligt for Oliver, da han i en situation i eget felt sidder fast og får et vrid i knæet. Oliver havde vist meget lovende takter, og vi håber på, at han kommer sig over sin skade hurtigst muligt, så han kan være i spil til førsteholdet igen. Skaden gav plads til en anden debutant, Nicolaj, som fortsatte det udfordrende og aggressive spil på venstresiden.

I flere situationer fik vi erobret bolden højt på banen, men desværre kunne overtalssituationerne ikke resultere i mål – og heller ikke friløberne.

Dog var det en friløber, som alligevel skabte en forløsning, da Bentzen sender en lang bold afsted. Den sejler over hovedet på modstanderens forsvar og giver Branislav en friløber. Han svigter ikke, og sender Olympia i front – for første gang i sæsonen!

SSB virkede rystede, men kunne dog udligne inden pausen, da vi forærede en bold væk i opspillet. 3 mod 1 og så stod den 1-1 ved pausen.

Koncentrationen svigtede

Samuel Møller var kommet på banen som kampens 3. debutant. Det specielle ved denne debut er, at Samuel nu officielt står som den yngste spiller i Olympias historie, da han overgik Markus Als’ rekord med 170 dage. I en alder af 17 år og 134 dage er Samuel nu den yngste spiller på klubbens førstehold.

Olympia startede anden halvleg med igen at være aggressive, hvilket forløste sig efter kort tid. I et højt genpres får Nicolaj erobret og finder Sigurd på kanten af feltet. Anføreren svigter ikke og hamrer den hårdt i mål til endnu en føring.

Olympia får efterfølgende flere gode muligheder, men desværre gentager historien fra første halvleg sig, da SSB får udlignet. Det må have slået luften ud af Olympia-ballonen, da SSB kort tid efter scorer kampens sidste mål til slutresultatet 2-3.

I forhold til de forgangne kampe var det meget opløftende spil, som Olympia lagde for dagen, og det lover godt for de kommende kampe.

Kampens spiller blev Nicolaj Dresler, som i dette tilfælde blev valgt af Allan Morell

Bk. Olympia 1921 – SSB 2-3
1-0 Branislav Vucetic (Ass.: Kristian Bentzen)
1-1 SSB
2-1 Sigurd Jørgensen (Ass.: Nicolaj Dresler)
2-2 SSB
2-3 SSB

Næste kamp er på lørdag, hvor vi møder Amalie på Kløvermarken kl. 13.00

Veteran sikrer sejr til 2. senior

Om søndagen var et lige så afbudsramt 2. hold i aktion, og her blev det til 3 point. Det afgørende mål blev scoret af Henning Bloch, der med sine 49 år (snart 50) stadig kan være kampafgørende på seniorniveau i 3-2 sejren over HB 6.

Andetholdet spiller ligeledes næste kamp på lørdag, når de møder Heimdal kl. 13.