Olympia forsætter den flotte form med sejr!

Olympia forsætter den flotte form med sejr!

Olympia skulle lørdag følge op den gode form, der havde resulteret I 7 point i de sidste 3 kampe, da man tog i mod rækkens nummer 9, Boldklubben Vestia på Sundby Idrætspark. Klubben startede kampen med følgende startopstilling:

Kim Mørch

MikkelJepsenMathiasRune

Per (A) – ShamaarkeAlsMads

BranislavMohamad

Bænken: Andreas, Shahab & Nawaf

Kampen blev spillet i tung regnvejr og det virkede umiddelbart som om, at Vestia kom ud med mest tænding i de første ti minuttet af kampen og sad heraf på det meste af spillet og kom frem til de fleste chancer.

Efter de første 10 minutter kom Olympia dog stille og roligt mere med i kampen. På trods af at Vestia sad på det meste af boldbessidelsen, lykkedes det Olympias offensiv at sætte flere kontraer op, der var lige ved at blive til en stor chance, uden dog rigtig at lede til noget enligt slutprodukt.

Efter en halv times spil kom slutproduktet dog endeligt, da Als sender et hjørnespark højt indover og blandt venner og fjender bliver bolden sendt i mål via Mathias pandebrask til 1-0, med lidt hjælp fra Vestias målmand, der ikke så helt så godt ud i sit forsøg på at bokse bolden væk.

Målet virkede til at sætte gang i Olympia og holdet fik bedre og bedre fat i spillet og begyndte i større grad at være i stand til at holde i bolden. Med 5 minutter igen til pause, gik det dog desværre galt. Vestias højre kant fandt et rum yderst i banen mellem Olympia back og kant fik en bold i dybden, som efterlod ham helt alene med Kim Mørch, som køligt blev udplaceret ved fjerneste stolpe. 1-1 resultatet holdte til pause, hvor de våde Olympia spiller søgte i læg af udskiftningsboksen, til et hurtigt taktisk oplæg fra Allan Morell.

Hattrick satte Vestia på plads i 2. halvleg

Fra anden halvlegs start er kampen meget lige og begge hold virker som om de går lidt højere op i banen, på jagt efter det næste mål.

Målet faldt efter 60 minutter, hvor Mohamad modtager bolden i rummet foran Vestias forsvar, vender med bolden og tager et par træk før han resolut sparker bolden hårdt og fladt ind ved fjerneste stolpe, til 2-1. Herefter laver Allan nogle taktiske ændringer, så Mohamad får selvskab af Noah i angrebet og det er tydeligt at Olympia nu går efter at straffe et offensivt Vestia hold, med nogle hurtige kontraer.

De næste ti minutter bliver Olympia sat under press af et aggresivt Vestia hold og på trods af flere kontra der lige ved at lykkedes, får Olympia ikke præsteret meget andet end at redde stormen af, fra et Vestia hold der konstant prøver at finde et rummet bag Olympias forsvar, dog uden det store held.

Omkring det 70 minutter glipper koncentrationen dog totalt hos Vestias forsvar, da Olympia hurtigt sætter et indkast i gang på modstanderens banehalvdel, Noah for hurtigt vendt med bold og finder Mohamad der sætter Vestias bagerste mand og alene med målmanden ligger han bolden i mål med hjælp fra fjerneste stolpe til 3-1.

Herefter prøver Vestia desperat at få skaffet sig et mål, der kan åbne kampen op igen, men langt de fleste gang ender de med at løbe offside. Det er dog lige ved at blive spænde igen da et langt sideskift betyder at Vestia højreside er i stand til hurtigt at komme til baglinjen og slå et indlæg der finder deres angreber, som der fra 5 meter af kan afslutte hårdt fysiskpresset af en olympiaspiller. Tacklingen viser sig dog lige at være nok til at Vestias angriber kommer ud af balance og han sender bolden tæt forbi fjernestestole.

Med 10 minutter tilbage af kampen virker det dog som om at luften går ud af Vestia og de begynder konstant at tabe bolden i opspillet og Olympia vinder samtidig samtlige dueller på banen. Derfor var det også helt efter bogen, at Mohamad fik sit hattrick med 5 minutter tilbage af kampen, da han fra 30 meter af sparker en ballonbold mod mål, som dykker sent og tager undersiden af overlæggeren til 4-1.

I overtiden får Vestias anfører et gult for usportlig opførelse, da han vælger at kaste en bold i hovedet på en Olympia spiller der ligger i græsset efter en hård eftertackling og kampen slutter kort efter med resultatet 4-1 til Olympia, som nu har hentet 10 point i de senste 4 kampe og indtager nu 10 pladsen i gruppen.

Kampens spiller bliver overbevisende hattrick helten Mohamad med hele 26 stemmer.

Næste kamp for Olympias bedste senior hold, er søndag d. 15. oktober på kunsten i Mimerparken på Nørrebro mod rækkens bundhold, FC Babylon. Derudover kan man i dag søndag se Senior 2 spille hjemme på Kløvermarken i Serie 4, mod KfB 4 kl. 11:45.

Bk. Olympia 1921 – Bk. Vestia 4-1 (1-1)
1-0 Mathias Morell (Ass.: Markus Als)
1-1 Vestia
2-1 Mohamed Kassem
3-1 Mohamed Kassem (Ass.: Nawaf Mosa)
4-1 Mohamed Kassem