Olympia lukkede Sundby med manér

Olympia lukkede Sundby med manér

På en varm fredag aften, havde første senior til opgave at lukke Sundby Idrætspark for forårssæsonen. Indtil nu havde sæsonen været en større success under Bo Thomsen og det noget ufortjente nederlag fra lørdagens kamp 3-2 mod ØKF skulle revanceres, da SC Amager kom på besøg.

Bo Thomsen havde valgt en 4-1-4-1 formation til at løse denne opgave.

Frederik
Mikkel Holt – Asger – Mathias – Bentzen
Als (C)
Mohammed – Max – Tobias Ø – Mads
Tobias N

På bænken var Per, Andreas, Jacob

I forårets kampe har Olympia store problem været at de for alt for ofte har lukket et tidligt mål ind i kampen og derfra har skulle kæmpe sig tilbage og dette havde netop været fokusset fra trænerens side af.
Det virkede da også som om at de 11 startere havde hørt efter under oplægget for der skulle ikke gå mere end 10 minutter før at stillingen var 1-0 til Olympia. SC Amager fik i en omstilling givet for meget plads til Mohammed og da det sjældent er en god ide, valgte højrekanten med en tør inderside at sende bolden over i det lange hjørne, uden nogen chance for målmand.
Det efterfølgende kvarter virkede det dog som om at Olympia var rystede over det noget uvante scenarie af at føre tidligt i en kamp og man faldt at for langt tilbage på banen og overlod for meget spil til et SC Amager der ellers havde haft svært ved følge med i Olympias tempo. Det blev dog dyrt i det 25 minut, da et forkort målspark havnede hos en SC spiller spillede 1-2 med sin angriber, den efterfølgende bold bliver lagt tilbage i banen til skud og på trods af Frederiks hurtige reflekser for afværget skuddet er det en SC spiller der først når returen, 1-1.

Det virkede dog til at få Olympia spillerne op i gear igen og man kom igen op i tempo og fik kontrol om kampen igen og efter 5 minutter bliver Mohammed sendt afsted i dybden, hvor han roligt af dribler målmanden og derefter ligger bolden roligt i kassen til 2-1.
Men det var tydeligvis ikke nok for Olympia der denne gang ikke gik ned i tempo og efter 5 minutters øget pres blev det så til 3-1, da et tilkæmpet hjørne blev til mål, da Mathias overlegent vandt sin hovedstødsduel og lagde bolden over i det lange hjørne.

Lige før pausen fik SC Amager dog en lille livline tilbage i kampen, da Kristian Bentzen igen fik et gult kort, denne gang i den noget tyndere ende, i sammenligning med dommerens linje.
Starten af anden halvleg blev da også præget af Olympia fik travlt med at løbe efter modstanderen der pludselig udnyttede den ekstra plads, men som så ofte før var Olympia defensiven blevet stærkere og stærkere med at kampen skred frem og SC blev aldrig rigtig farlige.
Efter 60 minutter kom dødsstødet så, da SC Amager så sig nødsaget til at trække nødbremsen på Mohammed, hvilket resulterede i et straffespark, som Mathias sikkert sparkede ind. Kort efter blev det så til 5-1, hvor Tobias N viste sin klasse, da dagens angriber alene af dribler 2 mand for så til sidst , ude fra feltet af, ligger bolden rundt om målmanden og ind i målets lange hjørne.

De sidste 25 minutter blev hektiske om end grimme for de tilskuer der skulle have forvildet sig ud i Juni varmen. SC Amagers frustrationer var voksede i takt med kampen skred frem og til sidst virkede dommeren til komplet at tabe kampen, da han i flere gange nægtede at smide SC spillere ud for gentagne hævnagter, i hvad der må antages at være et forsøg på at undgå at det hele eksploderede. Dog skulle havde Olympia chancerne for at gøre det til både 6-1, 7-1 og 8-1 på flere gennemspillede friløbere. Men resultatet blev et tydelig 5-1 sejr hvor Mohammed blev kampens spiller med 14 ud af 45 stemmer.