Vestia kæmpede sig tilbage

Vestia kæmpede sig tilbage

Olympia havde lagt blandet for land med sejr i premieren og et nederlag runden efter. Det er stadig meget tidligt på sæsonen, men da modstanderen hed Bk. Vestia på udebane i Bavnehøj og de samtidig lå nummer 1, var det en forventet svær kamp, som vi stod over for.

Bo Thomsen havde et par afbud, men stillede alligevel op med følgende:

Frederik Moltrup
Emil RasmussenPer HellegårdMarkus Als (A) – Denis Breko
Patrick HjarsøSigurd JørgensenStephan MarthinJoel Amossen
Robert van LeuweenMathias Morell

På bænken havde vi Jeppe Gerhardt, Jameel Mansour samt Jonathan Saderi.

Chokstart til Olympia

Olympia havde respekt for modstanderen, og skulle lige finde hinanden specielt på midtbanen. Kampen var få minutter gammel, da Vestia fik et frispark midt på banen, som blev sendt ind over til et indlæg. Her fløjtede dommeren frispark og viste samtidig modspilleren det gule kort. Hverken spillere, trænere eller tilskuere kunne se det, men så var linjen også lagt.

Med en mand i overtal, gav det Olympia mulighed for at finde spillet frem, og specielt over vores højre side med Patrick kom vi frem til chancerne. Efter 13 minutter fik han løbet fra modspilleren og sendt en bold ind i hovedet på Mathias Morell, der sikkert fik bragt Olympia foran 0-1.

Det rystede tydeligvis Vestia, for bare 3 minutter senere var Patrick igen på spil. Denne gang fandt han Bob inde foran mål, som udplacerede målmanden og fordoblede føringen. Olympia havde på dette tidspunkt Vestia i sin hule hånd – også da de ganske kort efter blev fuldtallige.

Vi kunne endda være kommet på 0-3 efter 25 minutter, men denne gang manglede skarpheden efter endnu et godt oplæg fra Patrick.

Kampen ændres

Det skulle dog være dommerens linje, som fik ændret kampens forløb. Per fik et gult kort efter knap 30 minutters spil. Per gik op i en bold, hvor Vestia-spilleren slog sig mest, hvilket blev til frispark. Med en mand i undertal, var det pludselig Olympia, som blev presset.

Kort efter kortet fandt dommeren også et straffespark frem til Vestia, da der angiveligt skulle have været hånd på bolden. Meget tvivlsomt, og i så fald godt set fra hans position, da han var lidt langt væk fra det og måske reagerede på modstanderens reaktioner. Vestia fik reduceret på straffesparket.

De fortsatte med at presse på, og havde også et forsøg på stolpen inden pausen, men blev ellers ikke farlige.

Pausestillingen blev 1-2 til Olympia, som i mellemtiden var blevet fuldtallige.

Anden halvleg blev præget af pres fra Vestia, som Olympia dog var i stand til at holde fra større chancer langt hen ad vejen. Dommerens tvivlsomme linje fortsatte hele kampen, som i sidste ende hverken var til gavn for det ene eller andet hold. Han formåede at bringe sig selv for meget i fokus i en kamp, som ellers ikke bød op til den slags.

Spænding til allersidst

Olympia blev ved med at holde føringen, og Vestia satsede mere og mere. Desværre resulterede det også i en udligning 13 minutter før tid.

Vestia lugtede blod, og Olympia virkede trætte og tunge på dette tidspunkt, men Vestia kom ikke tættere på. Til gengæld kunne Mathias Morell have været den helt store helt, da han få sekunder inden slutføjt i dommerens 7. minuts overtid fik headet på mål. Vi var her en mand i undertal, da Jameel havde modtaget en advarsel. Målmanden reddede dog et point hjem til Vestia i den situation med en redning, som var Champions League værdig. På den efterfølgende returbold, fik Jonathan ikke afsluttet præcist nok. Ærgerligt for os, og kampen sluttede fortjent 2-2.

Patrick Hjarsø blev kampens spiller med 18 point. Næste kamp er allerede på tirsdag, når vi spiller i Sundby IP mod FC Culpa – kampen starter 19.00

Bk. Vestia – Bk. Olympia 1921 2-2 (1-2)
0-1 Mathias Morell (Ass.: Patrick Hjarsø)
0-2 Robert van Leuween (Ass.: Patrick Hjarsø)
1-2 Vestia
2-2 Vestia
Gule kort til Olympia: Per Hellegård & Jameel Mansour