Stor støtte på vej til Olympia

Klubhuset anno 2016

Stor støtte på vej til Olympia

Over sommeren havde vi et par arbejdsdage, hvor flere medlemmer kom og hjalp til med at få klubhuset til at se bedre ud. Det var også tiltrængt og et skridt på vejen mod et klubhus, som vi tage sig fantastisk ud, når klubben runder 100 år i år 2021. 

Næste del af planen var at søge klubhuspuljen i Københavns Kommune til et stort renoveringsprojekt, som skal tage klubhuset til næste niveau. I går eftermiddag kom der en forløsende mail ind, som fortalte, at kommunen har valgt at bevillige hele det ansøgte beløb til klubben, som er på 805.000 kr.

Dette er vi selvsagt glade og stolte over, og vi ser nu frem mod en periode, hvor vi skal have styr på en masse praktiske ting omkring renoveringen ligesom vi også afventer bevillings brevet, som også er på vej. 

Projektet bliver præsenteret til Generalforsamlingen i det nye år, hvor projektet med al sandsynlighed også vil gå i gang. Mere info følger. 

Ligesom ved tagprojektet, stod Allan Morell bag ansøgningen, men havde denne gang hjælp fra bestyrelsen ift. ønsker til renoveringen. 

Man kan læse mere på Københavns Kommunes hjemmeside.