Nederlag i premieren og nye Klub 100 ansigter

Nederlag i premieren og nye Klub 100 ansigter

Efter skuffelsen i sidste sæsons afslutning, hvor vi desværre ikke fik resultaterne (eller hjælpen fra andre klubber), skulle vi lørdag tage hul på den nye sæson, som nu foregår i Serie 4. Her stod FC Sunshine over for os, som netop selv var rykket op fra Serie 5. Det var dog en kamp, som vi på forhånd havde udset os som den sværeste i efteråret, da FC Sunshine er klare favoritter til den ene af de to oprykningspladser.

I startopstillingen havde vi to debutanter, et enkelt comeback samt en 100 kamps jubilar.

Der var ingen tvivl om, at det var en god modstander, men Olympia spillede faktisk rigtig godt med i store dele af første halvleg. Og det var skam heller ikke ufortjent, at vi kom foran 1-0, da Mathias sendte en lang bold afsted til Kasper, som fik sparket bolden i en blød bue over målmanden.

Føringsmålet fik dog modstanderen længere frem på banen, og Olympia blev undervejs sat mere under pres. Selv med en mand eller to i overtal. Desværre kunne vi ikke holde føringen. Udligningen kom midtvejs i 2. halvleg.

Herefter bliver Philip skadet, så vi måtte have målscorer Kasper på mål i stedet for. Han kunne intet gøre, da Sunshine scorede et flot og afgørende mål oppe i målhjørnet. Dermed et snævert nederlag i premieren mod rækkens klare favoritter.

Debutanten Nikolay blev kampens spiller for Olympia.

Nye ansigter til Klub 100

Til dagens kamp fik vi også overrakt 3 vimpler, hvoraf den ene var til en af dagens spillere i truppen.

Kim Mørch

Kim Mørch i Klub 100

Kim har i mange år været den sidste skanse, men uheldige skader har desværre nok også betydet, at Kim måske kunne have haft selve klubrekorden. Kim var en del af holdet, der tog turen fra Serie 3 til Serie 1 på to år, og har efter længere pause også spillet førsteholdskampe i 2019. I dag holder benene nok mest til veteran fodbold.

Morten “Nano” Stryhn

Morten “Nano” Stryhn i Klub 100

Bortset fra en afstikker til Hekla, har Nano spillet det meste af sin voksen tid som fodboldspiller i Olympia. Morten har været med i mange år, men spiller mest bold på 3. holdet for tiden, dog med enkelte kampe for 1. holdet i ny og næ. Det er derfor ikke udelukket, at der kan komme flere med tiden.

Mathias Morell

Allan lykønsker Mathias Morell med sin kamp nr. 100

Med kampen mod FC Sunshine nåede Mathias op på 100 kampe. Mathias spillede sin første kamp som 16-årig i sin første seniorsæson. Efter indhoppet dér, blev det til alle kampe derefter. Efter et par ture i andre klubber, vendte han i 2016 tilbage og kunne ved 2019/20 sæsonens første kamp runde milepælen.