Tennis-sejr mod Rigspolitiet

Tennis-sejr mod Rigspolitiet

Olympia havde inden dagens opgør gang i en flot stime med 3 sejre på stribe, og denne stime skulle bestemt udbygges mod RPIF (Rigspolitiet), således vi kunne nærme os toppen af rækken.

Emil og Borup havde til kampen valgt at stille med følgende:

Kasper Ørslev
Patrick DueAndreas EgholmNikolay NikolovDenis Breko
Stephan CarboneShahab MostajabMax KofoedMathias Beck
Thorbjørn Nyfjeld (A) – Martin Røsvik

På bænken startede Tehami Khan, Thomas Eriksen samt Alexander Tarp – sidstnævnte ville få debut, ved sin indskiftning.

Dommeren til dagens kamp havde travlt og ville fløjte kampen igang i det øjeblik, han nærmest var trådt ind på banen – der var heller ingen af halvlegene, som rundede 45 minutter, men kampens udvikling taget i betragtning, gjorde det ingen forskel.

20 gyldne minutter

Som de fleste kampe går, ser vi som regel modstanderen an de første par minutter, men det stod hurtigt klart, at Olympia havde et højere tempo end Rigspolitiet.

For i det 9. minut kom det første mål. Et godt opspil i højre side fører til en god chance, hvor Denis er fremadstormende fra sin backposition. Han kan relativt nemt bringe os foran, da både forsvar og målmand var sat.

Der skulle bare gå 2 minutter mere, før antallet af mål var fordoblet. Denne gang var det Thorbjørn, som stod for oplægget, mens Stephan fik prikket bolden i mål.

Yderligere 3 minutter senere, var Olympia igen på færde. Martin Røsvik kunne notere sig sin 2. assists i dag, da han fandt Thorbjørn i feltet. 3-0 efter 14 minutter af kampen, men tre mål på bare 5 minutter.

Presset på Rigspolitiet fortsatte, og i det 20. minut fik Mathias Beck en nedfaldsbold i feltet fra en modstander, og fik bragt os på 4-0. Samme Mathias fik 8 minutter senere også scoret til halvlegsresultatet 5-0 efter endnu et oplæg af Thorbjørn.

5-0 efter det 28. spilleminut, men alle målene faldt inden for 20 minutters spil. Olympias tilskuere blev forkælet i denne periode.

Inden halvlegen havde vi flere muligheder, men skarpheden var ikke lige så stor, som den havde været.

Luften gik ud af ballonen

Efter pausen var der lidt længere mellem chancerne, der dog ikke var små.

Rigspolitiet kom også bedre med uden dog for alvor at blive farlige. Kasper havde en meget stille dag i målet, og havde få, men sikre aktioner i løbet af den halvleg.

Olympia fik flere gennembrud, specielt over venstresiden, men den sidste skarphed manglede. Flere spillere havde mulighed for at score, men enten fik vi sparket midt på målmanden eller også prøvede vi at spille chancen større uden held.

Vi skulle dog have et ekstra mål at gå hjem på. Thorbjørn blev nedlagt i feltet af målmanden i det 88. minut, og vi fik derfor muligheden fra 11-meter pletten. Her svigtede Thorbjørn ikke og scorede til 6-0 i det 89. minut. Dette var samtidig også rigeligt for dommeren, som fløjtede kampen af.

Olympia fik 4. sejr på stribe med tenniscifre mod Rigspolitiet.

Thorbjørn blev kåret til kampens spiller, og med 2 mål og 2 assists er dette også forståeligt.

Næste kamp er søndag den 29. september, når vi på Ryparkens kunstgræs skal møde Bk. Sommersol.