Trænerteamet forlænger

Trænerteamet forlænger

Vi har længe haft en mundtlig aftale på plads med både Emil og Borup om at fortsætte, men grundet prioriteringer i bestyrelsesarbejdet havde vi indtil generalforsamlingen ikke en skriftlig aftale.

Der har i bestyrelsen ikke hersket tvivl om, at aftalen SKULLE fortsætte, og derfor er det også en stor lettelse, at denne er på plads inden den kommende sæson.

“Det er længe siden, at vi har haft et trænerteam, som har brændt så meget for klubben” fortæller næstformand Jacob Morell. “Det er to personer, som tager en bartjans ved sociale aftener i klubhuset og som ligeledes står der igen få dage efter for at vaske gulvet.”

Klubben har indtil videre lavet en aftale for hele 2020, men den vil med al sandsynlighed blive forlænget i løbet af året.

Som en del af aftalen indkøber klubben et VEO kamera, som skal give trænerteamet mulighed for at optage videomateriale til kampene. Både Emil og Borup udviser stor interesse for detaljen, og vi er ikke i tvivl om, at kameraet vil bidrage til deres yderligere faglige udvikling.

“Nu hvor byggeprojektet når sin afslutning, kan vi fra bestyrelsens side fokusere på udviklingen af klubben selv” fortæller Allan Morell. “Den udvikling skal Emil og Borup være med til at føre videre på det sportslige. Og med deres stil vil det sociale komme helt naturligt med”.

Hvis du godt kunne tænke dig at være med i førsteholdstruppen, kan du kontakte Emil på telefon 2889 7366.

One Comment