Sejr i slutspil premiere

Sejr i slutspil premiere

En ufrivillig lang kamppause siden 9. november kunne efterhånden godt mærkes. Corona havde sat en stopper for alle aktiviteter, og Olympianerne har været som løver i bur. Vi havde glædet os til at komme i gang, og derfor var det også ekstra forløsende, at vi i går kunne spille den første officielle kamp i dette årti.

Turneringen blev afblæst og efterfølgende lavet om til små puljer med slutspil. Vi kom i midterpuljen, hvor vi spiller om en 5. plads i turneringen.

Vi har undervejs fået et par nye ansigter til, og til tirsdagens kamp havde vi 2 debutanter i startopstillingen.

Kampen var meget få minutter gammel, da Olympia kunne juble første gang. I en omstilling fik Olympia fart over højre side, hvor Martin Røsvik i første omgang sparker hul i luften. Heldigvis kommer bolden videre til Denis, der sender bolden tilbage til Martin. Denne gang er han skarp og sender bolden forbi en chanceløs keeper. Første Olympia kasse i dette årti.

Også lynstart på 2. halvleg

Olympia kom også stærkt ud til anden halvleg og lagde et højt pres på FC Ryparken. Ryparken forsøgte at spille sig op, men blev mødt af Olympia allerede halvvejs på egen banehalvdel. Og netop i et forsøg på opspil kommer Kasper først på en bold og fanger et forsvar i total ubalance.

Han lægger en god aflevering til Stephan, som fri med målmanden ikke svigter i skarpheden. 2-0 til Olympia.

Olympia var dog bestemt ikke færdige, og fortsatte presset. Få minutter efter den 2. scoring får Olympia et hjørnespark i højre side.

Meier lægger et fremragende hjørnespark lige ind i panden på Mathias Morell, der header den ind i nettaget uden chance for modstanderens målmand. 3-0 og på ingen måder ufortjent.

Ryparken fik dog pyntet på resultatet kort inden slutfløjt, da Olympia ukoncentreret (og måske træt?) ikke får presset nok ved et indkast i vores højre side. Vi blev derfra overløbet og modstanderen sendte bolden i blød bue udenom Jannick i målet.

Kampens spiller blev Nicolai Meier, som også noterede sig for en assist.

Bk. Olympia 1921-FC Ryparken 3-1 (1-0)
1-0 Martin Røsvik (Ass.: Denis Breko)
2-0 Stephan Carbone (Ass.: Kasper Ørslev)
3-0 Mathias Morell (Ass.: Nicolai Meier)
3-1 Ryparken

Næste kamp er allerede på søndag, hvor vi besøger FC ESPM i Valby Idrætspark.