Skal du støtte Olympia, når vi fylder 100 år?

Skal du støtte Olympia, når vi fylder 100 år?

I 2021 runder klubben et meget skarpt hjørne, når vi fylder 100 år den 21. juli.

Det kommer vi helt sikkert til at fejre med vores medlemmer, og mere information omkring dette følger.

Vi åbner dog fra i dag op for salget af støttepakker til at markere vores 100 års fødselsdag. I løbet af efteråret og frem til 1. december, kan man bestille sin støttepakke til 2021. Vi kommer til at have to forskellige pakker:

Lille støttepakke

Den lille støttepakke indeholder en special edition spilletrøje, som kun laves til klubbens jubilæums år. Trøjen kommer tydeligt til at adskille sig fra vores normale spilletrøjer og vil se nogenlunde sådan ud:

Prisen for den lille støttepakke bliver 550 kr.

Stor støttepakke

Den store støttepakke indeholder udover spilletrøjen også et messingskilt, som vi sætter op i klubhuset. En af klubhusets vægge bliver dedikeret til at markere 100 året, og skal dit navn med på denne markering, skal du købe en stor støttepakke.

Prisen for denne bliver 1.000 kr. Teksten i skiltet er (næsten) valgfrit, og det kan se nogenlunde sådan ud:

Salget af støttepakker lukker 1. december, hvorefter vi bestiller trøjerne og skiltene. Vi satser herefter på, at trøjerne kan udleveres i starten af foråret 2021.

Brug nedenstående kontaktformular til at bestille din pakke – herefter vil du komme i dialog med Jacob Morell, som står for støttepakkerne. Betalingen foregår med det samme, mens trøjen udleveres primo 2021:

  Dit navn (påkrævet)

  Dit telefonnummer (påkrævet)

  Din e-mail (påkrævet)

  Vælg støttepakke (påkrævet)
  Stor (1.000 kr.)Lille (600 kr.)

  Vælg størrelse (påkrævet)

  Tekst til indgravering