Stefan Hollænder tiltræder trænerteamet

Stefan Hollænder tiltræder trænerteamet

Pr. dags dato indgår Stefan Hollænder som assistent i trænerteamet på en aftale, som foreløbig gælder resten af året.

Emil Rasmussen fortæller: “Borup og jeg har længe haft et ønske om at tilknytte en træner mere, for at kunne give den rette mængde træning til hver enkelte spiller samt udvikle holdet. Stefan har jeg kendt i mange år og jeg har spillet sammen med ham længe nok, dengang jeg selv var aktiv, til at vide at det nok skal blive et godt match!
Desværre ville skader det sådan at han ikke længere kan deltage aktiv til træning og kampe mere. Borup og jeg ser gode muligheder i Stefan og muligheden for at udvikle både ham og holdet. Vi er sikre på at holdet finder vores beslutning velkommen og ser frem til at Stefan starter som assistent træner! “

Stefan har på det seneste stået for Livescore til kampene, og har desuden en dommeruddannelse med sig.