Reception: 100 års fødselsdag

Reception: 100 års fødselsdag

Vi nærmer os efterhånden dagen, hvor Bk. Olympia 1921 kan fejre sin 100 års fødselsdag. Dette er meget unik, og vi er uden tvivl den ældste i rækken – faktisk ældre end de andre hold tilsammen.

Vi har virkelig set frem til, at vi kan fejre denne dag, og med de nuværende restriktioner og regler, ser vi muligheden for at holde et åbent hus på dagen. Derfor inviterer vi medlemmer, venner, naboklubber og samarbejdspartnere til åbent hus.

Vi bliver 100 år den 21. juli 2021, hvor vi åbner op for gæster omkring klubhuset kl. 14. Vi holder klubhuset åbent frem til kl. 18.

Vi vil så vidt muligt være udenfor, da vi vil kunne have plads til flere. Såfremt vi tvinges indenfor grundet vejret har vi dog kun plads til 36 personer ad gangen.

Som reglerne er lige nu, er der krav om at besøgende kan fremvise gyldigt Coronapas samt bære mundbind, når man står oprejst. Vi følger reglerne som de er og tilpasser dem, såfremt de justeres.

Vi køber øl og sodavand ind til dagen og satser også på, at vi kan servere en fødselsdagskage.

På Facebook vil vi ligeledes have en begivenhed, hvori vi løbende kan holde vores gæster opdateret. Følg begivenheden her: https://www.facebook.com/events/135203685269726?ref=newsfeed