Et sidste farvel til en tidligere formand

Et sidste farvel til en tidligere formand

Søndag d. 28. november 2021 blev Boldklubben Olympia et af sine store koryfæer fattigere. Efter længere tids kamp mod kræften, måtte Johnny ’Maxi’ Stryhn desværre overgive sig.

Bag sig efterlader han et stort spor af minder for rigtigt mange nuværende og tidligere medlemmer af denne klub.

Johnny Stryhn var Olympianer med stort O gennem mange år.

Udover selv at have spillet på flere af klubbens hold, kunne han smykke sig med flere titler som blandt andet dækker over tidligere formand, 1/2/3.holdstræner, holdleder på mange hold og en masse andet.

Kærligheden og passionen til Boldklubben Olympia var ikke til at tage fejl af. Selv når han var blevet sur på en eller flere i klubben, så var han ikke for stor til at komme tilbage og tage en holdleder-tjans på et hold som manglede.

Og når sæsonen gik på hæld, og der skulle holdes styr på hvem der rykkede op og ned, så havde Stryhn fuldstændig styr på det. Ofte før KBU selv havde det, syntes det nogle gange.

Han vil blive stærkt savnet. Æret være hans minde.

Johnny bisættes i kapellet ved Filips-kirken på Kastrupvej Torsdag 9/12 kl. 13.00. Efterfølgende er der en tår øl og en bid mad i klubhuset på Englandsvej 202 fra kl. 14.00.

ALLE er velkomne til begge dele, for som Johnny sagde; ” Når jeg skal begraves, så skal I holde en fest. Livet begynder med en fest og skal også slutte med en.”

Da vi ikke ved præcist hvor mange der kommer i kirken eller i klubhuset, så anbefales det at medbringe et gyldigt Corona-pas