Match Center

1. senior

F.C. Babylon

2

Bk. Olympia 1921

3
Serie 3, P7 17/18 søndag 15 oktober @ 11:45 Mimersparken

På en varm efterårs søndag skulle Olympias bedste senior mandskab prøve at følge op på deres flotte sejr i sidste runde mod Vestia, da de gæstede FC Babylon i  Mimersparken. Holdet led dog under at man skulle stille hold til både første- og andetholdet samtidig og derfor havde man kun 13 spiller med. Dagens opstilling var dermed:

Phillip

MikkelAndreas Mathias Noa

Per Sharmaake ShahabMads

Branislav Mohammad

Bænken: Jes & David

Før kampen havde Allan sørget for at råbe spillerne op og advaret dem mod at undervurdere dagens modstander, på trods af hvad tabellen viste. Det havde spillerne taget til sig og de kom på banen med et højt pres og stor aggressivitet, hvilket tydeligt pressede Babylon spillerne og gav Olympia et overtag på banen.  Der skulle heller ikke gå mere end 15 minutter før at Olympia vekslede overtaget til et mål. Efter nogen fine pasningsfrekvenser var Mohammad fri foran mål og kunne lidt lægge bolden ind bag en ellers velspillende Babylon målmand. Målet virkede ikke til at gøre Olympia mindre sultne og allerede 3 minutter efter fik Shamaarke driblet sig igennem Babylons forsvar, hvorfra han kunne spille Branislav alene med målmanden. Branislav svigtede ikke og lage roligt bolden over i det lange hjørne til 2-0.

De næste 10 minutter bliver mere og mere intense, hvor Olympia sidder tungt på spillet, mens at Babylon som modtræk begynder at spille hårdere og hårdere. Efter 35 minutter får Olympia en gylden mulighed for at lukke kampen, da en Babylon spiller næsten sender bolden i eget net med sin hånd, målmanden når dog bolden på stregen og dommeren fløjter og peger efterfølgende på straffesparkspletten. Det får Babylons anfører til at koge over og han bruger efterfølgende 2 minutter på at diskutere højlydt med dommeren.

Ansvaret for at tage straffesparket falder på Branislav, der sparker hårdt til bolden, desværre sidder den ikke yderligt nok i målet og Babylons målmand får en hånd på bolden, der falder ud til Mohammad, men endnu en gang viser Babylons målmand stor klasse og redder returen.

Der skulle dog kun gå 5 minutter før at Olympia får det 3. mål, en hurtig omstiling sender Jes i dybden, hvorfra han finder indskiftet David, der 2 meter fra målet let kan lægge bolden ind.

I første halvlegs overtid giver Olympia dog Babylon en livslinje, da Andreas får et dumt gul kort, for at råbe af dommeren efter at han overser et frispark lige udenfor Olympias straffesparksfelt.

Gyserafslutning

Det gule kort virker dog ikke til at ændre særlig meget ved kampbilledet, Olympia er fra starten af anden halvleg mest på bolden og Babylon får aldrig rigtigt sammensat noget spil på Olympias banehalvdel i de efterfølgende 10 minutter. Efter 50 minutter får Olympia dog sit andet straffespark, da Noa kæmper sig fri af sin direkte mand og er ved at skabe en friløber i feltet. Babylon spilleren vælger dog at trække i nødbremsen, da han sparker Noa ned til et korrekt dømt straffespark.

Den her gang får Mohammad ansvaret for at sparke, men endnu en gang sidder bolden ikke yderligt nok og Babylons målmand står nu noteret for 2 straffesparksredninger i kampen.

De efter følgende 30 minutter byder på rigtig mange friløbere og store chancer til Olympia, der sidder komplet på spillet. En blanding af en uhyr stærk Babylon målmand og en alt for uskarp Olympia offensiv betyder dog at kampen stadig står 3-0 ved 80 minutter. Det skulle vise sig at gøre kampen mere spændende, end den nogensinde burde blive.

En Babylon spiller slår fra midten af banen en bold på tværs ned i hjørnet af Olympias banehalvdel, deres kant kommer først på bolden og slår første gang bolden indover, hvorfra Olympias modsatte back mister sin mand og Babylons modsatte kant kan let ligge bolden ind til 3-1.

De efterfølgende 10 minutter byder på meget klumpspil og der bliver mere kæmpet om andenboldende på midten af banen end spillet egentlig fodbold. Olympia får dog igen 2 chancer for definitivt at lukke kampen, men igen redder Babylons målmand bolden i flere omgange og i stedet får Babylon et lidt tyndt frispark i 94 minut. Frisparket bliver slået fladt ind foran målet og utroligt nok får bolden lov til at passere igennem samtlige spillere og ind ved bagerste stolpe til 3-2.

Den efterfølgende opgivelse af bolden bliver den sidste aktion i kampen og dommeren fløjter kampen af med resultat 3-2, hvilket betyder at Olympia, nu indtager 8. pladsen i Serie 3, med 13 point for 10 kampe.

Kampens spiller blev Shamaarke med 9 stemmer, efterfulgt at Mathias med 7 stemmer.

F.C. Babylon – Bk. Olympia 1921 2-3 (0-3)
0-1 Mohamed Hamad
0-2 Branislav Vucetic (Ass.: Shamaarke Jama)
0-3 David Samucha (Ass.: Jes Hansen)
1-3 F.C. Babylon
2-3 F.C. Babylon

Serie 3 fandt “desværre” også den første nedrykker i denne runde. Sporting Skovsnegl havde allerede inden denne runde udeblevet fra to kampe, og mod Copenhagen Calcio lykkedes det heller ikke at stille hold. Det betyder, at de tvangsnedrykkes med de tre udeblevne kampe og at de i resten af turneringen taberdømmes 0-3 ligesom deres eksisterende kampe bibeholdes. Heldigvis for Olympia vandt vi 3-0 i vores rigtige kamp, hvorfor det ingen betydning har for os i efteråret.

F.C. Babylon 2 - 3 Bk. Olympia 1921

  • søndag 15 oktober 2017 @ 11:45
  • Serie 3, P7 17/18 
  • Mimersparken
GLS AST PENS OG CS
Jes Hansen 1
David Samucha 1
5
Played
2
Won
0
Drawn
3
Lost

Previous meetings

16 okt 16 11:45 S3, P7 16/17 F.C. Babylon - Bk. Olympia 1921 2 - 1
03 jun 17 15:00 S3, P7 16/17 Bk. Olympia 1921 - F.C. Babylon 1 - 2
15 okt 17 11:45 S3, P7 17/18 F.C. Babylon - Bk. Olympia 1921 2 - 3
25 maj 18 18:30 S3, P7 17/18 Bk. Olympia 1921 - F.C. Babylon 4 - 1
06 okt 19 11:45 S4, P12 19/20 F.C. Babylon - Bk. Olympia 1921 3 - 1