Match Center

1. senior

Nøddealliancen

2

Bk. Olympia 1921

2
Serie 3, P7 17/18 fredag 11 maj @ 18:30 Valby Idrætspark

Efter nederlaget til Ludo i sidste uge, havde Olympia fredag aften mulighed for at rejse sig, da vi i Valby Idrætspark besøgte Nøddealliancen.

Holdet var ramt af en del afbud, og da andetholdet spillede samtidig på Kløvermarken, var vi kun 12 spillere til kampen – 13 hvis man talte Bo, som i dagens anledning stod på holdkortet med.

Til kampen stillede vi op således:

Frederik Moltrup
Per HellegårdAsger VibovMikkel Holt Jensen
Markus AlsAndreas EgholmMax KofoedMohamad HamadMads Steiner
Mathias MorellRobert van Leeuwen

På bænken havde vi Kristian Bentzen og altså også cheftræner Bo Thomsen, der dog inden en opvarmning måtte se sig skadet.

For kampen var blot få minutter gammel, da Bo uopmærksomt fik bolden lige i ansigtet, hvilket resulterede i en blå næse.

Selve kampen var præget af usikkert spil den første del af kampen, og flere tilfældige chancer i begge ender. Olympia havde flere gode muligheder, men første mål tilfaldt alligevel Nøddealliancen.

Det startede som en situation, hvor de fik en halv friløber, som Frederik får afdækket og i samme situation støder ind i modstanderen – der får en afslutning afsted. De appellerer for straffespark, men fløjten var korrekt tavs. Modspilleren ligger dog skadet til at starte med, så Mikkel sparker til fair play ud til hjørnespark. Modspilleren var dog ikke mere skadet, end da situationen gik op for ham, valgte han at fare op for at brokke sig.

Hjørnesparket var deres, og i stedet for at vise Fair Play, tog de hjørnesparket, hvor de fik bragt sig selv foran. De fejrede naturligvis målet, og dommeren kunne intet stille op mod manglende fair play fra modstanderen.

Det gjorde dog Olympia mere farlige – måske fordi de andre også trak sig lidt tilbage i banen. Chancerne blev større og rummene bag forsvaret var store. Nøddealliancen appellerede gang på gang for offside, men dommerens overblik var tydeligvis bedre end deres.

I en sitation, hvor vi kommer frem til et indlæg i venstre side, får de clearet bolden ud til Max. Han lægger bolden ind igen til Mads, der kan tage bolden ned og sparke den roligt i mål – forsvarsspillerne stod nemlig og markerede for offside, men Mads var netop ikke i den position. 1-1 og pause ganske kort efter.

Nat og dag i 2. halvleg

Olympia havde momentum, og skulle heller ikke bruge en al for lang pause. Og det kunne også ses i spillet, hvor vi kørte på den første del af anden halvleg. Det gav flere muligheder, og den første resulterede også i mål.

Mathias fanger bolden i Nøddealliancens opspil, og pludselig er vi 3 mod 3. Han spiller bolden ud i højre side til Mo, som stopper lidt op. Herefter trækker han bolden over til sit venstre ben, og finder Mathias inde ved det bagerste område i feltet. Han header bolden ind i krydset uden chance for målmanden. 1-2 og meget fortjent på dette tidspunkt.

Olympia havde flere gode muligheder for at bringe sig på 1-3, men Mathias kunne ikke score alene med målmanden. Kort tid efter havde Mohamad også en friløber, men i stedet for at sparke på mål vendte han 360 grader rundt og fandt Bob i stedet. Han sparkede dog desværre midt på målmanden. Mohamad burde i virkeligheden have sparket selv, men om han ville føje endnu flere assists til sin statistik er uvist?

Kampen begyndte dog at vende, da Bentzen fik et gult kort. Nøddealliancen pressede på, og selvom de også fik et kort efter stoppede det dem ikke – heller ikke da vi havde 5 minutter i overtal.

Chancerne var ikke store, men presset var tydeligt. Olympia var ved at være trætte, men holdt lang hen ad vejen Nøddealliancen væk. Dog kom udligningen meget tæt på det 90. minut, da en modspiller trækker ind i banen fra deres venstre side. Med et tørt hug, sparker han bolden op i nærmeste målhjørne. 2-2 og på dette tidspunkt et fortjent resultat ift. kampens udvikling.

Nøddealliancen lugtede dog blod, og ville fortsat presse på. Olympia var meget trætte, og nu handlede det bare om at få ét point med hjem, hvilket også lykkedes.

Max blev kampens spiller i en meget tæt afstemning.

Næste kamp er om en uge (19. maj), når vi tager en tur til Bavnehøj og gæster Bk. Vestia. Kampen starter kl. 15.

Nøddealliancen – Bk. Olympia 1921 2-2 (1-1)
1-0 Nøddealliancen
1-1 Mads Steiner (Ass.: Max Kofoed)
1-2 Mathias Morell (Ass.: Mohamad Hamad)
2-2 Nøddealliancen
Gule kort til Olympia: Kristian Bentzen

Nøddealliancen 2 - 2 Bk. Olympia 1921

  • fredag 11 maj 2018 @ 18:30
  • Serie 3, P7 17/18 
  • Valby Idrætspark
GLS AST PENS OG CS
Kristian Bentzen Yellow Card
4
Played
0
Won
4
Drawn
0
Lost

Previous meetings

30 sep 17 15:00 S3, P7 17/18 Bk. Olympia 1921 - Nøddealliancen 1 - 1
11 maj 18 18:30 S3, P7 17/18 Nøddealliancen - Bk. Olympia 1921 2 - 2
19 okt 18 19:45 S3, P7 18/19 Nøddealliancen - Bk. Olympia 1921 3 - 3
07 jun 19 18:30 S3, P7 18/19 Bk. Olympia 1921 - Nøddealliancen 0 - 0

Warning: sprintf() [function.sprintf]: Too few arguments in /var/www/bkolympia1921.dk/public_html/wp-content/themes/victory/functions.php on line 913