Match Center

1. senior

Bk. Olympia 1921

4

F.C. Babylon

1
Serie 3, P7 17/18 fredag 25 maj @ 18:30 Sundby Idrætspark

Efter et par uafgjorte kampe mod Nøddealliancen og Vestia, var sulten efter 3 point vokset hos Olympia, og det skulle i fredagens opgør gå ud over rækkens suveræne bundhold fra F.C. Babylon (hvis man ser bort fra udgåede Sporting Skovsnegl).

Undertegnede kom et kvarter inde i kampen, så den præcise formation er ukendt, men efter bedste overbevisning (og på det tidspunkt, hvor vi var bagud 0-1) så det således ud:

Jakob Hougaard
Emil RasmussenAsger VibovSigurd Jørgensen
Per Hellegård (A) – Markus AlsMax KofoedAndreas EgholmTobias Nørgaard
Mathias MorellRobert van Leeuwen

På bænken havde vi Mads Steiner, Mohamad Hamad og Tobias Ølund.

Skribenten kom altså til kampen, da vi var bagud 0-1 og modstanderens målmand allerede var i gang trække tiden – selvom vi kun var 15-20 minutter inde i kampen.

Olympia havde på dette tidspunkt sat Babylon under pres, og det udmundede sig også i en ganske fortjent udligning kort tid efter. I en standardsituation ender Bob med at forlænge bolden til det bagerste område, hvor Tobias Nørgaard stod helt fri. Totalt umarkeret kunne med stor sikkerhed bringe balance i regnskabet.

Tobias Nørgaard var også på pletten ganske kort tid efter. Olympia havde stadig sat pres på Babylon, og et lob i dybden til Als gav en stor chance, hvor han prøvede at lobbe bolden over Babylons målmand (som i øvrigt spillede en stor kamp). Bolden var på vej forbi mål, men pludselig på bagerste stolpe dukkede Tobias igen op og prikkede bolden den rigtige vej ind i netmaskerne. Dermed stod den fortjent 2-1.

Det blev også pauseresultatet, og det mest iøjnefaldende derudover var en lettere ophidset stemning fra modstanderens nr. 13, som ønskede “at kneppe” Allan efter kampen. Han fik dog kortvarigt ilt til hjernen og undskyldte episoden. Men det var dog ikke slut her alligevel…

Stormløb mod ét mål

Luften og energien var ved at forsvinde fra Babylon, og det skabte store chancer. Mads havde en del store chancer undervejs, men koldblodigheden manglede i dagens kamp.

Til gengæld kunne Mathias bringe os på 3-1 efter nogle minutter. Han modtager bolden fra Als på kanten af feltet, og sparker bolden via en modspiller over målmanden.

Selvsamme Mathias blev kort efter involveret i tumultariske scener. Først trækker han et gult kort på en modspiller, som laver en lidt farlig tackling. Det var dog ikke her, at de kaotiske scener startede.

For det efterfølgende frispark bliver Mathias trådt over tæerne og prøver at få modstanderen væk. Det bliver modspilleren meget ophidset over, og prøvede at puste sig op overfor Mathias. Mathias provokerede igen ved at signalere, at han altså ikke kunne se ham. Begge spillere fik gult kort i situationen.

På vej ud af banen kommer nr. 13 igen forbi og vil have et alvorsord med Mathias (som på intet tidspunkt har været truende). Han slår ud efter Mathias, men Mathias fik næsten undviget. Det resulterede i direkte rødt til nr. 13, som på vej ud af banen beskyldte dommeren for at være racist (det skulle vel give nogle ekstra dage – bare spørg Jores Okore) ligeså vel, at Olympia også var det. Det kommenterede Allan, at det selvfølgelig ikke er tilfældet, og det fik så den meget korte lunte hos nr. 13 til at brænde ud.

Han farede op og sparkede Allan, lige så vel han stadig ville kneppe ham efter kampen. Mærkeligt forspil, hvis du spørger skribenten, men det var generelt nogle kaotiske scener. Det resterende Babylon hold vidste godt, at den var gal med deres holdkammerat og fik også skilt ham væk fra resten af kampen. Det kan godt være, at man undskylder for at have opført sig som en idiot, men hvis man bare 35-40 minutter senere gentager det og lægger til, så har det ingen effekt.

Vi vil gerne understrege, at vi i Olympia har dyb respekt for resten af Babylon holdet, som undskyldte på deres klubs vegne. Og vi respekterer endnu mere, at de fuldfører rækken på trods af manglende resultater.

Efter disse scener fortsatte der også en fodboldkamp. Olympia havde total pres på Babylon, og debutanten i Olympia målet, Jakob, havde meget lidt at lave i 2. halvleg.

Bob fik scoret til slutresultat i de minutter, hvor der kun var 18 spillere på banen. Et lob fra Sigurd sendte ham i en relativ spids vinkel alene med målmanden, og han fik udplaceret med et flot spark op mod fjerneste hjørne.

Olympia havde mange (MANGE!!!) store chancer i 2. halvleg, og en kombination af uskarphed og flotte redninger var årsag til, at Olympia ikke endte med at score mere end 4 mål – og vi burde med de chancer have scoret det dobbelte.

Kampen blev spillet færdig uden flere skænderier og slagsmål, og Olympia kunne juble over 3 point til kontoen.

Kampens spiller blev Sigurd Jørgensen med 13 stemmer – en meget tæt afstemning i øvrigt.

Næste kamp er lørdag den 2. juni, hvor vi spiller mod ØKF på Kløvermarken.

Bk. Olympia 1921 – F.C. Babylon 4-1 (2-1)
0-1 F.C. Babylon
1-1 Tobias Nørgaard (Ass.: Bob van Leeuwen)
2-1 Tobias Nørgaard (Ass.: Markus Als)
3-1 Mathias Morell (Ass.: Markus Als)
4-1 Robert van Leeuwen (Ass.: Sigurd Jørgensen)
Gule kort til Olympia: Mathias Morell

Bk. Olympia 1921 4 - 1 F.C. Babylon

  • fredag 25 maj 2018 @ 18:30
  • Serie 3, P7 17/18 
  • Sundby Idrætspark
5
Played
2
Won
0
Drawn
3
Lost

Previous meetings

16 okt 16 11:45 S3, P7 16/17 F.C. Babylon - Bk. Olympia 1921 2 - 1
03 jun 17 15:00 S3, P7 16/17 Bk. Olympia 1921 - F.C. Babylon 1 - 2
15 okt 17 11:45 S3, P7 17/18 F.C. Babylon - Bk. Olympia 1921 2 - 3
25 maj 18 18:30 S3, P7 17/18 Bk. Olympia 1921 - F.C. Babylon 4 - 1
06 okt 19 11:45 S4, P12 19/20 F.C. Babylon - Bk. Olympia 1921 3 - 1