Match Center

1. senior

Hajduk SPuL

1

Bk. Olympia 1921

2
Pokalturneringen onsdag 18 april @ 19:30 Ryparken

Mens 4 hold kæmper om at vinde DBU Pokalen i 2018, er 2019 sæsonen allerede begyndt med de indledende kvalifikationsrunder, hvori Bk. Olympia 1921 også deltager.

I den allerførste runde havde vi trukket Hajduk SPuL fra Serie 4, hvorfor kampen skulle spilles på udebane i Ryparken. Bo havde til kampen rystet posen en smule, og stillede op således:

Frederik Moltrup
Emil RasmussenAndreas EgholmRune JørgensenMikkel Holt
Asger Vibov
Tobias NørgaardTobias ØlundMax KofoedSigurd Jørgensen
Mads Steiner

På bænken startede Markus Als, Mathias Morell og Mohamad Hamad

Nervøs start

Olympia startede defensivt og nervøst, hvilket gjorde, at Hajduk kom frem til nogle ret store chancer i første halvlegs begyndelse. Heldigvis havde Frederik Moltrup fundet storspillet frem til dagens kamp, og tog flere 100 % chancer i første halvleg.

Specielt offside fælden kiksede et par gange, men vores sikre sidste skanse afviste de tilnærmelser fra Hajduk, som efter 25 minutter sagtens kunne have ført med 2-0, men vi var stadig uden mål på dette tidspunkt.

Olympias spil var ikke sammenhængende, og Bo Thomsen tog konsekvensen og skiftede både Mo og Als ind efter en halv times spil. Førstnævnte skulle blot bruge 30 sekunder på banen inden han havde bragt Olympia foran med 0-1 i en situation, hvor han selv bringer bolden frem mod modstanderens felt og sikkert udplacerer målmanden.

Så var der lukket lidt op, men Hajduk prøvede stadig flere gange og kom frem til et par chancer. Ved et efterfølgende hjørnespark slår Olympia en kontra i verdensklasse. Bolden bliver clearet og via en masse førstegangsafleveringer på midten, bliver Tobias Nørgaard sendt i dybden i venstre side. Han slår et godt indlæg til fødderne på Mads, der kan sende bolden sikkert i mål til 0-2. Nu virkede kampen til at hælde til Olympia.

Dog fok Hajduk reduceret kort før pausen på en omstilling, hvor modspilleren fra 20-25 meter sparker bolden flot ind bag en chanceløs Frederik. Det gav lidt unødig spænding inden pausen.

Chancefattig 2. halvleg

2. halvleg blev mest af alt spil til Hajduks mål, men skarpheden var bestemt ikke til stede blandt Olympianerne – omvendt fik vi dog lukket ned for Hajduk, som reelt kun havde to halve chancer til sidst i kampen, men som aldrig rigtig blev farlige.

Olympia havde op til flere muligheder, men skød for det meste bolden langt over mål. Det tætteste vi kom på et mål var et frispark udenfor feltet, som Asger sendte i retning mod krogen, men målmanden fik bokset den ud til hjørnespark. Til allersidst havde vi igen en mulighed, hvor vi i en kontra havde spillet Hajduk tynde, men afslutningen mindede mest af alt om en tilbagelægning til målmanden.

Dommerens sidste fløjt var dog forløsende, og Olympia kunne række hænderne i vejret og glæde sig over avancement i pokalturneringen.

Det skal i øvrigt nævnes, at Hajduk SPuL havde taget vimpel med til kampen, som vi fik, men vi havde desværre ikke selv tænkt så langt – derfor må Hajduk have den til gode, og vi må se på, om vi kan sende den på efterbevilling – god stil af Hajduk!

Kampens spiller blev Frederik Moltrup, skarp forfulgt af Mohamed Hamad.

Næste runde er der endnu ikke trukket lod til, men hold øje på vores Facebook side, hvor vi vil holde Jer opdateret. Næste kamp er dog allerede fredag, hvor vi tager imod Amalie på kunsten i Sundby IP – kampen starter 18:30.

Hajduk SPuL – Bk. Olympia 1921 1-2 (1-2)
0-1 Mohamad Hamad
0-2 Mads Steiner (Ass.: Tobias Nørgaard)
1-2 Hajduk SPuL

1
Played
1
Won
0
Drawn
0
Lost

Previous meetings

18 apr 18 19:30 Pokalturneringen Hajduk SPuL - Bk. Olympia 1921 1 - 2