Match Center

1. senior

FC Randoms

1

Bk. Olympia 1921

1
Serie 3, P7 15/16 fredag 29 april @ 18:30 Valby Idrætspark

Efter en tung kamp om onsdagen på en tung bane i pokalen, skulle Olympias førstehold atter i aktion igen. Denne gang i Serie 3, hvor modstanderen var FC Randoms. Det opløftende til kampstarten var, at Bispebjergs tunge og umulige bane var byttet ud med en forholdsvis jævn kunstgræsbane. Olympia havde 9 spillere med fra pokalkampen, men der var alligevel lavet lidt om på holdet:

Martin Henriksen

Casper AndersenMathias MorellNick LauritsenRasmus Mathiesen

Nicklas JohansenSigurd JørgensenShahab MostajabMuhammed Jama

Hakim AkhboubouchMiguel Dybdahl

På bænken startede Jacob “Gak” Christensen, Jakob Jepsen og Markus Hornbak.

Den opmærksomme læser vil bide mærke i, at vi til kampen også havde lavet om på formationen og i stedet stillede op i en 4-4-2.

Drømmestart

Oplægget fra Allan var, at vi i dag skulle være dét hold, som kom foran, som vi endnu ikke har prøvet i denne sæson. Den plan var spillerne helt med, for der skulle bare gå 6 minutter før Olympia var foran. Et frispark i højre side til Olympia, hvor Nicklas finder Mathias ved første stolpe. Han header bolden videre over i det lange hjørne, og så stod den 0-1 til Olympia. 3. sæsontræffer fra vores høje midterforsvarer, som dermed er topscorer i foråret.

Ovenpå drømmestarten havde Olympia nu fordel af at kunne leve på omstillingerne. Det var dog en meget lige affære, hvor Olympia var bedst i de første 25 minutter, men derefter overlod initiativet til Random. Olympias føring kunne dog være fordoblet kort før pausen, da Hakim opsnapper bolden fra en forsvarsspiller og er alene med målmanden. Han er dog presset og afslutter langt udefra. Bolden passerer også målmanden, men der er ikke fart nok til, at den kan trille over stregen.

Tæt på triumf

Selvsamme Hakim fik også chancen igen i starten af 2. halvleg, men endnu en gang var der ikke kvalitet nok i afslutningen. Olympia havde foretaget et par udskiftninger i slutningen af 1. halvleg, og indskiftede Markus Hornbak var også tæt på at fordoble Olympias målscore, da han var tæt på at fange målmanden for langt ude. Han fik dog strakt sig en centimeter længere og det blev ved lige-ved-og-næsten for Olympia.

Spilmæssigt var det dog Random, som var dominerende, og i takt med at kampen skred frem blev de også mere og mere nærgående – dog uden store oplagte chancer. Trætheden fra pokalkampen begyndte at vise sig blandt spillerne, og Olympia trak sig længere og længere tilbage – og satsede på kontra den anden vej.

Det skulle dog vise sig at være en dommerbeslutning, som blev afgørende. En Random-spiller falder i en situation over bolden, og holder på bolden – her skulle der være dømt frispark til Olympia. I stedet lader dommeren spillet fortsætte og Sigurd tackler så bolden til os. Dette vurderer dommeren til et gult kort, og vi skulle derfor spille 10 minutter i undertal på et afgørende tidspunkt i kampen.

Olympia var lige ved at holde stand i de 10 minutter, men 5 minutter før tid fik Random udlignet. Olympia taber en duel på kanten af feltet, hvorefter en Random-spiller kan halvflugte bolden fladt i mål. 5 minutter fra 3 flotte point og et flot clean sheet. Random pressede på for en føring, men vi holdt stand til sidst.

Kampens spiller blev for 3. turneringskamp i træk Mathias Morell.

FC Random – Bk. Olympia 1921 1-1
6.: 0-1 Mathias Morell (Ass.: Nicklas Johansen)
85.: 1-1 FC Random
Gult kort: Sigurd Jørgensen (77.)

4
Played
1
Won
1
Drawn
2
Lost

Previous meetings

19 sep 15 15:00 S3, P7 15/16 Bk. Olympia 1921 - FC Randoms 2 - 4
29 apr 16 18:30 S3, P7 15/16 FC Randoms - Bk. Olympia 1921 1 - 1
09 sep 16 18:00 S3, P7 16/17 FC Randoms - Bk. Olympia 1921 0 - 2
22 apr 17 15:00 S3, P7 16/17 Bk. Olympia 1921 - FC Randoms 1 - 4