Match Center

1. senior

Bk. Hekla

1

Bk. Olympia 1921

4
Serie 3, P7 18/19 lørdag 10 november @ 13:00 Hekla Park

Fantastisk afslutning på året

Kalenderåret for førsteholdet når som regel sin ende, når vi rammer starten af november. Her er traditionen også, at vi holder afslutningsfest i hele klubben.

Første punkt på dagen var førsteholdets kamp mod lokalrivalerne fra Bk. Hekla på deres våde græsbane på Lossepladsvej. Førsteholdet var yderst motiveret som det skal være til lokalbrag, og vi havde også comeback til en “Original Olympianer” på holdet, da Bo havde indkaldt Kim Mørch til målmandsposten ligesom han også havde valgt en 4-3-3 opstilling.

Førsteholdet stillede op således:

Kim Mørch
Per Hellegård – Asger Vibov – Kasper Ørslev – Denis Breko
Tobias Ølund – Markus Als – Max Kofoed
Robert van Leeuwen (A) – Mathias Morell – Patrick Hjarsø

På bænken havde vi Stephan Marthin, Thomas Eriksen og Philip Thyssen.

Starten af kampen virkede en anelse nervøst for begge hold, men Olympia prøvede at spille fodbold på en våd og svær bane, mens Hekla med lange bolde havde svært ved at ramme sine medspillere.

Det skulle dog vise sig at være Hekla, som kom foran efter 20 minutters spil ganske mod spil og chancer indtil da. Et frispark i venstre side på vores banehalvdel bliver sendt mod bagerste område, hvor opdækningen fra Olympia er mangelfuld, og Hekla kan bringe sig foran mod en chanceløs Kim Mørch.

Ganske ufortjent og en god håndfuld Hekla spillere havde travlt med at hovere mod Olympias sidelinje i stedet for at fokusere på kampen. For bare 2 minutter efter havde Markus Als knaldet bolden op i krogen fra kanten af feltet og bragt balance i regnskabet. Det tændte en gnist i Olympia, som begyndte at presse Hekla mere i bund.

10 minutter senere i et af de mange Olympia angreb fik Max bolden på kanten af feltet, hvor han spillede den ud mod højre til en helt fri Bob inden han blev tacklet hårdt. Helt rigtigt fik Olympia fordel af situationen og Bob svigtede på ingen måder, da han trillede bolden under målmanden. 1-2 til Olympia og det var bestemt ikke ufortjent.

Inden pausen havde Olympia et par chancer, mens Hekla havde en enkelt der gik forbi mål.

Olympia dominans

Anden halvleg fortsatte som slutningen af første med et motiveret og velspillende Olympia mandskab. Det kan med det samme siges, at Hekla blev holdt helt fra chancer i anden halvleg, mens Olympia havde en del forsøg.

Det var dog på et hjørnespark, at vi kommer yderligere foran. Patrick sender et indlæg afsted, og Bob var i den reelle forstand vores flyvende hollænder, da han med et flyvende hovedstød fik scoret sit andet mål i kampen. 1-3 til Olympia, og det lignede efterhånden tre point på kontoen.

Vores topscorer Mathias havde chancen for at lægge kronen på topscorerprisen, da han havde en friløber alene med målmanden, men skuddet blev overplaceret, og der var bare ikke mål i ham i dag.

Indskiftede Stephan lukkede kampen af med scoringen til 1-4, hvor han ved et indlæg fra siden kommer først på bolden, og den kan trille roligt over stregen. Det blev også kampens slutresultat.

Kim Mørch blev i sit comeback kampens spiller med 21 stemmer og stemningen var høj i omklædningsrummet efter kampen, hvilket allerede lagde bunden, for det som skulle ske senere.

Bk. Hekla – Bk. Olympia 1921 1-4 (1-2)
1-0 Hekla
1-1 Markus Als (Ass.: Patrick Hjarsø)
1-2 Robert van Leeuwen (Ass.: Max Kofoed)
1-3 Robert van Leeuwen (Ass.: Patrick Hjarsø)
1-4 Stephan Marthin (Ass.: Kasper Ørslev)

3. halvleg og årets afslutningsfest

Med tre point på kontoen var stemningen høj fra starten af til årets afslutningsfest, hvor vi var 25 deltagere. Inden festen blev skudt helt løs, havde Kokken sørget for en god suppe til forret samt oksesteg med lækkert tilbehør til hovedret.

Da maden var spist var det tid til pokaloverrækkelser.

Thorbjørn blev kåret til årets 2. holdsspiller

Først havde vi kåringen af Thorbjørn Nyfjeld som årets 2. holdsspiller. Dernæst havde vi topscorerpokalen for førsteholdet, som gik til Mathias Morell – skarpt forfulgt af Bob, men da Mathias nåede antallet først, blev han kåret til vinderen.

Dernæst skulle årets spiller på førsteholdet kåres, hvor stemmerne fra kampene i løbet af året skulle tælles sammen.

Robert van Leeuwen er Årets Spiller 2018 – Stort tillykke!

Robert van Leeuwen blev af sine holdkammerater i løbet af hele året kåret til årets spiller og han har også overtaget anførerbindet i løbet af året.

Endeligt fik Bo – som i øvrigt har forlænget sin aftale til 2019 – lov til at sige et tak til sine assistenter, Asger og Emil. Asger træder tilbage som spillende assistenttræner for den kommende sæson.

Bo takker Emil og Asger

Efter dette, blev festen givet fri og der blev gået til den. Det blev den bedste afslutningsfest klubben har haft i mange år.

3
Played
1
Won
1
Drawn
1
Lost

Previous meetings

10 nov 18 13:00 S3, P7 18/19 Bk. Hekla - Bk. Olympia 1921 1 - 4
22 jun 19 15:00 S3, P7 18/19 Bk. Olympia 1921 - Bk. Hekla 1 - 1
30 okt 21 12:00 S3, P7 21/22 Bk. Olympia 1921 - Bk. Hekla 1 - 3