Match Center

1. senior

Bk. Olympia 1921

4

Bk. Union

5
Pokalturneringen tirsdag 10 maj @ 18:30 Sundby Idrætspark

Pokalturneringen er den hurtigste vej mod europæisk fodbold, hvilket mange spillere i serieklubberne er klar over. For et serie 3 hold som os hører det dog sjældenhederne, at vi går hele vejen eftersom man skal slå flere højererangerende klubber ud. Her havde vi allerede i 2. runde trukket Bk. Union, som spiller i Københavnerserien.

Ikke desto mindre havde troen på, at vi kunne skabe overraskelsen på Kløvermarkens bane 11, og Allan havde til kampen valgt at lave lidt om på tingene:

Frederik Moltrup

Jacob “Gak” ChristensenSøren HansenNick LauritsenRasmus Mathiesen

Nicklas JohansenSigurd JørgensenJakob JepsenMarkus Hornbak

Mathias MorellHakim Akhboubouch

På bænken startede Shahab Mostajab & Imad Belkacem. Derudover skulle Mohammed Jama også have været med, men han blev skadet under opvarmningen og kunne desværre ikke hjælpe til i dag.

Olympiansk dominans

I starten af kampen skulle Olympia lige se Union an, men efter kort tid satte Olympia sig på kampens begivenheder. Allan havde til kampen valgt at sætte Mathias op i angrebet for at true med hans styrke i hovedspillet. Det gav pote efter bare 7 minutter.

I en lang og høj bold op til angrebet vandt Mathias hovedstødsduellen og sendte Hakim i dybden. Alene med målmanden fik han med en simpel og flad bold udplaceret ham og bragte Olympia et skridt tættere mod sensationen. 1-0!

Så skulle man mene, at Union ville tage mere styring, men de fik ikke spillet sig frem til nogle muligheder i første halvleg. Dét gjorde Olympia derimod, og havde flere muligheder for at bringe sig foran. Hakim havde endnu en friløber, men sparkede bolden over mål. 3-0 til Olympia ved pausen havde ikke været ufortjent, men desværre var Olympia ikke effektive nok i sidste ende.

Spænding til sidst

2. halvleg bød ligeledes på store chancer til Olympia i starten, inden Union vågnede op til dåd til sidst. De sidste 20 minutter pressede Union på for en udligning, men Olympia var god til holde dem hen langt hen i kampen. Desværre skulle et dumt boldtab føre til først et unødvendigt hjørnespark, og i situationen efter hjørnesparket fik Union udlignet på et tørt hug ude fra feltet, som Frederik ikke havde mulighed for at reagere på.

Derfor skulle vi ud i 2 x 15 minutter. Her var trætheden tydelig at spore på begge mandskaber, men det var igen Olympia, som havde de største muligheder. I ekstratidens første halvleg havde vi en stor chance fra et frispark, hvor Mathias var tæt på at score på returbolden. Derudover havde Hakim også en halv chance, hvor målmanden ikke kunne holde på bolden, og den dansede omkring mållinjen. Ude fra sidelinjen så den ud til at være inde, men dommeren var alt andet lige tættere på og dømte IKKE mål.

Den største chance i anden halvleg var (igen) Olympias, da Hakim endnu en gang var tæt på. Her var det dog indersiden af stolpen, som fik reddet kastanjerne ud af ilden for dem. Det stod mere og mere klart, at vi skulle ud i straffesparkskonkurrence.

10. og afgørende spark

Olympia havde sat Nicklas, Hakim, Mathias, Mathiesen & Søren til at sparke i den rækkefølge. Nicklas og Mathias fik desværre deres skud reddet af målmanden, og Frederik nappede desværre kun én, og derfor kunne Union noget ufortjent række armene i vejret med en 3-4 sejr i straffesparkskonkurrencen. Det var ellers spændende helt til det sidste, men kampen skulle have været afgjort allerede i 1. halvleg.

Olympia kan dog være stolte af kampen, hvor vi fightede os frem til store chancer og i store dele af kampen var bedre end vores modstander.

Kampens spiller blev Søren Hansen.

Bk. Olympia 1921 – Bk. Union 1-1
7.: 1-0 Hakim Akhboubouch (Ass.: Mathias Morell)
81.: 1-1 Bk. Union
Efter ekstratid: 1-1
Straffesparkskonkurrence: 3-4
Olympias målscorerer i straffesparkskonkurrencen: Hakim Akhboubouch, Rasmus Mathiesen & Søren Hansen.

Øverst fra venstre: Cheftræner Allan Morell, Mohammed Jama, Shahab Mostajab, Jakob Jepsen, Nick Lauritsen, Mathias Morell, Søren Hansen og Jacob "Gak" Christensen. Nederst fra venstre: Imad Belkacem, Rasmus Mathiesen, Sigurd Jørgensen, Frederik Moltrup, Hakim Akhboubouch, Markus Hornbak og Nicklas Johansen.
Øverst fra venstre: Cheftræner Allan Morell, Mohammed Jama, Shahab Mostajab, Jakob Jepsen, Nick Lauritsen, Mathias Morell, Søren Hansen og Jacob “Gak” Christensen.
Nederst fra venstre: Imad Belkacem, Rasmus Mathiesen, Sigurd Jørgensen, Frederik Moltrup, Hakim Akhboubouch, Markus Hornbak og Nicklas Johansen.

Vores næste kamp er allerede på lørdag, hvor vi møder Bk. Vestia på Kunsten i Sundby Idrætspark. Kampen starter kl. 15.

1
Played
0
Won
0
Drawn
1
Lost

Previous meetings

10 maj 16 18:30 Pokalturneringen Bk. Olympia 1921 - Bk. Union 4 - 5