Match Center

1. senior

Bk. Olympia 1921

1

FC Randoms

4
Serie 3, P7 16/17 lørdag 22 april @ 15:00 Sundby Idrætspark

Det var en flot solrig dag på Sundby’s kunststofbaner, men med en del vind, der blev afgørende for spillet i første halveg.
Allan og Ali havde valgt følgende opstilling:

Fred Moe

Nawaf MosaMarkus AlsKristian BentzenDaniel Marillo

HassanSigurd JørgensenJes HansenRasmus Mathiessen

Daniel ChalhaMathias Morell

Udskiftere: Jakob Gak, Jakob Jepsen, Mohamad Hamad.

Olympia startede med en strid modvind, der prægede spillet i første halvleg, fordi det blev svært at slå lange bolde.

Kampen startede svært for Olympia, fordi vi ikke kunne få den ud nede bagfra og genpresset ikke rigtig sad som det skulle. Desuden måtte Hassan gå ud efter 9 minutter efter at have vrikket rundt på anklen.

Et par minutter senere fik Mathias en god mulighed med kun en modspiller og målmanden mellem målet og ham selv, men målmanden reddede hans forsøg ved nærmeste stolpe. I det efterfølgende angreb fik Randoms en lignende mulighed, men Moe pressede ham til at skyde ved siden af.

Men kort efter kom Olympia bagud efter en dybdebold, der blev slået på tværs til en fri mand helt inde i det lille felt.

Olympia gav dog ikke op og presset og spillet så bedre ud efter målet.

Mohamad, der var kommet ind i stedet for Hassan havde en god mulighed i minuttet efter målet og Daniel Chalha havde også to pæne muligheder; én efter en god bold i dybden fra Jes og én efter selv at have driblet et par modspillere, men intet af det resulterede i mål.

Mathias havde en god mulighed efter et hjørnespark, men den blev den gik ved siden af. Ligeledes havde Sigurd en mulighed efter en dødbold, men hans skud fra kanten af feltet gik også ved siden af.

I stedet scorede Randoms til 0-2 efter endnu en dybdebold omkring den halve time. En angriber kom alene med Moe og han satte den sikkert ind. Det var deres kun 3. eller 4. forsøg mod mål i opgøret.

Men Olympia kæmpede ligesom efter føringsmålet hurtigt tilbage i kampen og kæmpede videre.

Jes, Daniel Chalha og Mathias havde efterfølgende nogle pæne muligheder. Modstandernes målmand kom lige akkurat først på et indlæg som Jes ellers ville have sparket ind. Daniel vente og skød i én bevægelse på kanten af feltet, men den gik snært forbi. Mathias havde godt hovedstød efter hjørne, men den blev blokeret på stregen.

Ti minutter før pausen blev Jes sparket ned bagfra på til venstre for feltet og Randoms fik gult kort, men det efterfølgende frispark gik i muren.

Lige inden pausen stak Jes Daniel Chalha i dybden, men modstanderen kunne endnu engang takke deres målmand for endnu en redning.

I pausen var der stadig tro på tingene og man kunne fornemme, at det næste mål ville bestemme kampens retning. Efter pausen kom Gak ind for Daniel Marillo på venstre back.

Moe havde en god redning efter et langskudsforsøg og efterfølgende havde Mathiessen også et godt forsøg fra distancen, men målmanden reddede og riposten kom for hurtigt ud til at Daniel Chalha kunne sætte den i mål.

Jepsen kom ind for Nawaf på højre back.

Kort inden en times spil fik Bentzen gult kort efter at være gået lidt for hårdt til den i en duel.

Jes gik efterfølgende ud og Daniel kom ind igen.

Da Bentzen kom ind igen, forsøgte vi os med et systemskifte til 4-3-3.

Efter at have løbet meget under udvisningen, så det ud som om vi var ved at knække over og manglede kræfter.

Mathiessen nåede at have et pænt langskudsforsøg inden han byttede med Nawaf.

10 minutter før tid punkterede Randoms dog håbet med en scoring til 0-3 på endnu en dybdebold, hvor en angriber kom igennem alene og scorede.

Kort efter havde Mathias et hovedstød, der gik tæt over og et skud fra kanten af feltet, der gik over mål.

Med 5 minutter igen tog Daniel Chalha sagen i egen hånd og efter 2 tunneller gjorde han det sikkert til 1-3 alene med målmanden, men håbet var kort.

Dagens målscorer, Daniel Chalha

Randoms lukkede kampen kort efter, da en mand blev sendt i dybden og alene med Moe gjorde det til 1-4. Daniel Chalha skiftede efterfølgende med Jes, der fik de sidste par minutter.

Et minut før tid fik Jepsen en nedfaldsbold efter hjørne, men deres målmand skubbede den på overliggeren.

Til sidst spillede Jes og Mathias et-to i feltet med Jes brændte i en presset afslutning.

Kampen blev efterfølgende fløjtet af.

Det var et ærgerligt resultat, hvor Randoms scorer på 4 ud af 7-8 chancer. Vi havde mange muligheder for at score, men virkede lidt uskarpe eller også spillede vi ikke chancerne store nok.

Kampens spiller blev en hårdtkæmpende Sigurd med 15 stemmer. Kort efter fulgte Daniel Chalha og Jes med 10 stemmer, mens Daniel Marillo fik 5 stemmer.

Bk. Olympia 1921 – FC Randoms 1-4
0-1 Randoms
0-2 Randoms
0-3 Randoms
1-3 Daniel Chalha
1-4 Randoms
Gule kort: Kristian Bentzen

Olympias næste kamp på papiret er mod Sydsiden IF, men de trak sig fra rækken kort efter vores indbyrdes kamp i efteråret. Derfor får vi en sejr uden kamp og 3 point til samlingen.
Set bort fra denne, vil næste kamp blive mod FC Culpa, som skal spilles lørdag d. 6. maj kl. 15.00 på Kunsten i Sundby Idrætspark.

Bk. Olympia 1921 1 - 4 FC Randoms

  • lørdag 22 april 2017 @ 15:00
  • Serie 3, P7 16/17 
  • Sundby Idrætspark
4
Played
1
Won
1
Drawn
2
Lost

Previous meetings

19 sep 15 15:00 S3, P7 15/16 Bk. Olympia 1921 - FC Randoms 2 - 4
29 apr 16 18:30 S3, P7 15/16 FC Randoms - Bk. Olympia 1921 1 - 1
09 sep 16 18:00 S3, P7 16/17 FC Randoms - Bk. Olympia 1921 0 - 2
22 apr 17 15:00 S3, P7 16/17 Bk. Olympia 1921 - FC Randoms 1 - 4