FIFA-turnering

Som noget nyt i 2019 vil Olympia afvikle en FIFA turnering, hvor både medlemmer og ikke-medlemmer er velkomne. Turneringen vil blive afviklet i oktober.

Man skal betale et beløb for at være med, men det inkluderer også spisning (+ én øl/sodavand) ligesom vi har 10 kr. bar hele aftenen. Det er også muligt at tilmelde sig som tilskuer, hvor prisen for deltagelsen til arrangementet er lavere og stadig inkluderer mad (+ én øl/sodavand).
Der vil være præmier på højkant til selve turneringen samt mulighed for også at spille billard og bordfodbold. Selve turneringen starter kl. 18, men dørene åbnes allerede fra kl. 17.

Vi slutter, når der er fundet en vinder og alle spiller minimum 2 kampe.

Prisen vil være 250 kr. for medlemmer, 350 kr. for ikke-medlemmer og som tilskuer koster det 50 kr. Såfremt man vil stille op som et par (to personer) vil prisen være 450 kr. Der er 24 pladser i turneringen, og det foregår efter først-til-mølle princippet, når betalingen er modtaget. Der er forholdsvis ubegrænset tilskuerpladser.
Vi har en præmie til vinderen og nr. 2, men tager også imod eventuelle sponsorpræmier, så vi kan udvide præmiesystemet.

Der vil også være brætspil, billard, bordfodbold og andre ting at underholde sig med mellem sine kampe. Alt i alt en hyggelig aften med holdkammeraterne i vente.

Tilmeldingen åbner 1. september 2019

Turneringen arrangeres af Jacob Morell fra bestyrelsen.