Sponsor i Olympia

 

Vi søger alle mulige former for sponsorater på alt lige fra tøj til førsteholdet til en sponsor på hjemmesiden eller klubhuset.

Hvis du kunne tænke dig at få et logo til dit firma op på vores hjemmeside kan du tage kontakt til Jacob Morell. Her har du mulighed for, at vores brugere klikker sig videre ind til din hjemmeside (og hvis du ikke har en sådan, så smider vi gerne nogle kontaktoplysninger med på sponsor-siden).

Du kan også blive sponsor for nogle af vores hold i klubben og her vil dit logo ligeledes blive eksponeret på vores hjemmeside. Derudover vil vi få det printet på spillertrøjerne, således dit firmas logo også vil være synlige på holdbilleder, spillerprofilbilleder samt billeder fra vores kampe.

Vi er en social fodboldklub, der fylder 100 år i år 2021, hvor vi skal holde en stor fest for medlemmer og andre interessenter (sponsorer). Skal du være en del af vores udvikling frem mod vores 100 års fødselsdag og være med til at sikre, at vi får en uforglemmelig rund fødselsdag, er du velkommen til at kontakte Jacob Morell og blive sponsor i Bk. Olympia.